GYIK ismerkedésnél, privát levélváltások után, ha te (férfiként) küldtél fotót, de a másik nem akarja viszonozni, ám találkozni szeretne, mit tennél?
20:
A gyerek képei is egy példa volt. De előtte leírtam hogy egy felnőtt ember képével is vissza lehet élni. Én nem rettegek. És annak semmi köze ehhez a témához hogy miért nem akarok ismerkedni (pl. van fizikai eü. problémám stb.). De ha jobban megfigyeled nem kell nekem "megfertőznöm" senkit, ugyanis mások is írták, hogy nincs kép róluk és nem is küldenek senkinek. Attól még nem kell a másikról negatívan ítélkezni.
És arra sincs biztosíték hogy ha pl. én küldenék neked képet "magamról" akkor tuti én lennék rajta. Ma már eleve agyonfilterezik az emberek a fotóikat, vagy 5-10 évvel ezelőtti fotót küld magáról. Szóval nehogy azt hidd hogy élőben 100 % hogy ugyanazt látod viszont amit képen láttál (tisztelet a kivételnek). Semmire nincs garancia.
Bocsi, de ott az árulkodó kulcs részlet: "van fizikai eü. problémám" .
Vagyis te már eleve kizártad magadat az ismerkedéstől ezen indokok miatt. Ami szerintem egy rossz döntés, de szíved joga. Viszont így máris más szempontból fogsz reagálni egy ilyen kérdésre. Nem függetlenül. Mivel te eleve nem küldenél képet az általad leírt problémáid miatt.
A válaszadók többsége pedig azzal értett egyet, hogy szeretnének képet látni a másikról a találkozás előtt.
Az arcképed felnőtt tartalmú oldalakra való kirakása pedig egyszerűen abszurd félelem. Ennyi erővel ne üljünk volán mögé se, mert valaki nekünk megy. Az ilyen mindentől való szorongás élvezhetetlenné teszi az életet.
A gyerek képek meg továbbra sem ide illő példa.
"A válaszadók többsége pedig azzal értett egyet, hogy szeretnének képet látni a másikról a találkozás előtt."
Lol,ezt meg te honnan tudod? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!