Az lehetséges, hogy a Tinder az előfizetés ellenére sem dobál fel azoknak akiket likeoltam?
Figyelt kérdés
Beállítottam, hogy azoknak dobja fel a profilom, akiket ugye likeoltam, de azóta egy match sincs. Persze lehet, hogy ennyire népszerűtlen a profilom, bár ilyen mértékben nem gondolnám, de semmi sem kizárt :)2023. nov. 22. 19:14
11/14 anonim válasza:
Attól függ milyen csomagod van. Csak a legnagyobb csomagban van iylen lehtőség.
2023. nov. 22. 22:13
12/14 anonim válasza:
csugya vagy teso azér nem lákolnak a nök
2023. nov. 22. 22:51
13/14 A kérdező kommentje:
ki tudja :P
2023. nov. 22. 22:56
14/14 anonim válasza:
Ugyanez nálam. Régebben, 2 éve, ha benyomtam a kiemelést, szó szerint két percenként csippant a telefonom, hogy valaki jobbra húzott. Most úgy heti egy, haveromnak ugyanez, pedig nem tartom magam egy csúnya srácnak, sőt.
Ez az algoritmus, nem érdekük, hogy párba állj. Azzal már kettő felhasználót elveszíthetnek. Biznisz az egész, semmi több.
2023. dec. 6. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!