Társat keresek vagy mit is?
Kedves érdeklődö,
Keresem társam vagy valakit akivel együtt tölthetem az időm. Sajnos időm kevés van, mert a mai világban rengeteget kell dolgozni, valamiből meg kell élni.
De a magány borzalmas, főleg ezekben a sötét hideg napokban.
Emiatt keresek egy nőt, aki meg szeretne ismerni és velem szeretné tölteni idejét. Nem egyszerű, mert nem csak sokat dolgozom, hanem rendszertelenül az az hol dél elött, hol délután, néha reggel vagy este. Remélem ez majd egyszerübb lesz...
De ha te is a magány helyett egy társat keresel, akkor írj rám privátban bátran. Minden képp válaszolni fogok. Ha lesznek kérdéseid akkor azokra is.
Budapesten élek a 3. Kerületben. 33 éves férfi vagyok. Humoros és rendkívül udvarias, ha az számít valamit.
Remélem lesz valaki, aki írni fog. A kor nem számit. 24 és 50 között bárki írhat. Csak legyünk szimpatikusak egymásnak.
Köszönöm, hogy elolvastad és minden jót kívánok neked.
Nekem is ugyanaz az első kérdésem, mint az első válaszolónak.
Miért kell annyit dolgoznod? Gyermektartást vagy asszonytartást kell fizetned esetleg? Bírósági úton nem vagy beperelve ugye válás miatt?
Én is érdeklődő lennék...
Sziasztok,
nem kell aggódni, nem nagy gondokról van szó.
Elkötelezetten végzem a munkámat és sajnos ebből kifolyólag a jó minőségű és nagy tudású embert kell mindenhová küldeni.
Szerződésem kötelez még 2 évig. Utána már "szabad" ember leszek.
Remélem ez megfelel válasznak.
Gyerektartás? Nőtartás? Ejha...
De ha "te" szeretnél tovább is beszélgetni, akkor privátban nyugodtan írhatsz. Örömmel fogok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!