Rá merjek írni?
Az általános iskolai osztalytarsamrol van szó, akibe évekig szerelmes voltam de viszonzatlan volt. Nem beszéltünk akkor sem túl sokat, inkább csak így elvoltunk, motoroztunk ilyesmi.
Eddig én kapcsolatban voltam és ő is, viszont most egyikünk sincs.
Akkoriban nem volt az a nagy csajozós, sőt egyáltalán nem érdekelte egy lány sem.
Nem tudom, hogy így most hogy mindketten mar érettebbek vagyunk, lenne e nála esélyem? Félek rá írni is, 2 hét múlva meghívtak egy házi buliba ahol ő is jelen lesz, várjam ki azt, és nézzem meg ott hogy tesz e felém lépést, vagy írjak rá,
megkérdezni hogy azóta ő merre sodródott stb. Gáz lenne kezdeményeznem, főleg így hogy nyilván tudja tetszik nekem?
Próbát megér. Mit veszíthetsz? Legrosszabb esetben meg ő nem akar semmit, de még az is jobb, mint a bizonytalanság.
Próbáld meg hátha mázlid van.
"Az általános iskolai osztalytarsamrol van szó, akibe évekig szerelmes voltam de viszonzatlan volt. Nem beszéltünk akkor sem túl sokat, inkább csak így elvoltunk, motoroztunk ilyesmi."
"Nem tudom, hogy így most hogy mindketten mar érettebbek vagyunk, lenne e nála esélyem?"
Gyakorlatilag nem is ismered, gyerekkori "szerelmed", semmi több, ráadásul 4 éve nem is láttad. Még ha valóban akarsz is tőle valamit (bár ezt is erősen meg kéne kérdőjelezned magadban), akkor sincs értelme letámadni ilyennel. Ha valóban érettebbnek érzed magad, mint gyerekként, akkor viselkedj is érettebben. Várd ki a bulit és ott majd beszélgessetek, ismerkedjetek. Ha a szimpátia kölcsönös és esélyes a kapcsolat, akkor úgyis alakulni fog a dolog. Értelme sincs egy lényegében vadidegenre ráírni, már nem gyerekek vagytok, hanem felnőttek. Az esetek többségében meg úgyis kiderül, hogy nem is ő kell igazán, csak rá vannak vetítve az érzelmek, amiket gyerekként tápláltál iránta. Tudod, első szerelem, ami örökké maradandó élmény. Van, aki nehezebben engedi el. Pedig ha éretten akarsz viselkedni, nem gyerekkori álmokat, érzelmeket kellene kergetned, hanem már réges-rég túl kellett volna lépned rajta. Szíved joga, miként cselekszel, csak gondold át jól, hogy valóban kapcsolatot szeretnél-e vele, vagy magadnak is hazudsz. Őt is megsebezheted, ha játszadozol vele.
Természetesen: IGEN :)
Írjál rá.
Ha lesz buli is, akkor nem irnek. Mert ha barmi okbol is nem valaszol, a buliban is zavarban lesztek egymastol.
Ha ott talalkoztok, esetleg egy pohar ital utan batrabban, szemtol-szemben latva a reakciojat odamehetsz beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!