30-as hölgyek! 37 éves férfiként volt egy randevúm ( online ismerettségből ) egy lánnyal, aki 32 éves ( lesz hamarosan ). Nagyon tetszett és szimpatikus volt, ennyire még nő talán nem is tetszett életemben mitévő legyek? Többi lent.
Szóval a kérdésem felétek az hogy mi a következő? Mivel a nők tudom nem egyformák mégis lesz amiben sokan egyetértetek majd és szeretnék úgymond tanácsot kérni.
Először is nem tagadom bármennyire ciki: félek. Nagyon tetszik a lány és nagyon szeretnék vele újra találkozni, nem szeretném elrontani sem. Nem szeretnék túlnyomulni de a játszmázás se kenyerem hogy eltűnjek és csak 3-7 naponta írjak. Látta, hallotta, tudja hogy tetszem neki. Nem, nem arra kell. Tényleg tetszik mint nő ( mondom ilyen gyönyörű lányt még nem láttam ) de mint ember ahogy kezd megnyílni csak tovább szépíti a szememben és nagyon szeretném ha lenne folytatás ( értsd: séta, mozi akármi, tehát 2. randi ). Mit tegyek hogy ne rontsam le? Hogy ne görcsöljek rá? Hogy álljak hozzá?
Bármilyen tanácsot szívesen veszek "do-s" és "don't-" lista is jó lenne.
Sajnos nem vagyok jó sem ismerkedésben sem társkeresésben már egy 2. randi is előrelépés számomra. Igen ezt is ciki bevallani de ez van.
Köszönök minden támogató/építő ( és őszinte ) segítséget, tanácsot.
10-es: köszi a tippeket. Igen, ez az ami a legnehezebb nyugodtnak maradni nem stresszelni.
Azzal viszont nem értek egyet hogy játszam pókerarccal hogy nem tetszik. Ha tetszel egy nőnek, ha mutatod ha nem: érzi. Fordítva is. Volt olyan nő akivel szívesen ismerkedtem volna mert szimpatikus volt és aranyos és kedves és nem is volt vele semmi gond de simán érezte hogy nem tekintek rá ÚGY, és egy nőnek igenis kell az az érzés hogy tudja akarja a másik, kívánja. Ha érzi ez nincs meg akkor nem tudtok továbblépni.
Szóval érdekes "játszma" ez.
Az biztos hogy mindent megtenni semmiképp sem szabad ,ez nem is stílusom. Annyit teszek hogy kimutatom az érdeklődést, írok neki, és próbálok vele megismerkedni, de ennyi. Semmiképp sem lesz ebből kihasználósdi, annál azért több józan ész szorult belém meg ő is abszolút korrektnek tűnik.
De azt egyszerűen nem tudom palástolni hogy tetszik és hogy nagyon. Ritkán van amúgy ilyen, ezért is izgatott az ember.
Elég szomorú ha valakit ezért leírnak. Ha leír nem ezért fog hanem azért mert én nem jöttem be neki.
Példa ehhez meg: ha ő meglátna valakit akiért valamiért totál odáig van, lehet akármilyen hiperszuper nő, akkor is látszana fog rajta a rajongás. Láttam már hollywoodi sztárokkal interjút hogy a nő hiába volt bombázó egyszerűen olyan egyértelműen flörtölt a pasival akivel egy filmben volt az interjú során hogy simán kínos volt nézni. Szóval a nők is csinálják ezt ugyanúgy.
12-es végre egy nem-férfi lehúzó válasz. Itt a GYK-n kb. mindenki a férfiakat okolja mindenért és szerintük minden férfi undorító förmedvény. Holott ez nagyon nincs így.
Az önbizalmamon valóban segít amit írtál, és ezt ő maga is megerősítette amikor mondta a korát hogy most lesz 32 és ő is tudja ( mivel a nővére most 36 évesen szült először ), hogy ha ezt szeretné ( márpedig tett rá célzásokat hogy bár karriere fontos de szeretne családot ), akkor tudja hogy azért létező jelenség a biológiai óra.
És nem is a biológiai óra a lényeg szerintem, hanem az hogy előtte megerősítse 2 ember a kapcsolatát és ahhoz kell azért pár év. Tehát teherbe lehet esni később is, de előtte kell egy stabil kapcsolat. És ha azt tolja, halasztja mert senki se elég jó vagy direkt rosszul választ akkor mire észbe kap lesz 33-35 és változik a dolgok fekvése.
Egy 35 éves nőre már nem a 30as kora-40-es jó kiállású korosztály pályázik csak, hanem megjelennek és lassan át is veszik a többséget az 50-hez közelítő elvált apukák, sörhassal, tartásdíjjal és rengeteg sérelemmel a múltjukból.
Bennem nincs sérelem, én a szívemet adtam volna ennek a lánynak.
De kikosarazott, nem én voltam az első, és nem is az utolsó most ezt az időszakát éli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!