Valaki ismerkedne velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
23 éves srác vagyok, van rajtam kis plusz, de edzéssel már sokat fogytam és már nem sok kell még, emellé 172 centi vagyok. Tanulok és melózok is félállásban, emellett edzek és amatőr kupákban még focizok és sakkozom is. Vannak egyéb hobbijaim is, de minek teregessek ki mindent elsőnek ;)
Szóval, mit is keresek? Lányt, akivel lehet dumálni, a többi meg majd kiderül. De nem hátrány, ha szeretnél kapcsolatot. Lepj meg priviben a legjobb köszönéseddel kezdésként :D
2023. nov. 12. 07:16
1/9 anonim válasza:
Nem nagyon tolonganak.
2023. nov. 12. 09:23
2/9 anonim válasza:
Kövér és alacsony vagy.Nem jó kezdés.
2023. nov. 12. 14:11
3/9 anonim válasza:
Tök mindegy mit írsz ide,látod hogy a megkeseredett fotelhuszárok(vagy kanapékirálynék) úgyis lehúznak,ez van. Azért sok sikert,ezerszer előrébb jársz mint ők,előbb utóbb összejön valami💪
2023. nov. 12. 18:41
4/9 anonim válasza:
3,te vagy az egyik.
2023. nov. 12. 19:37
5/9 A kérdező kommentje:
3-as, igen, egyetértek, de mondják csak nyugodtan. Nem ismernek, nem tudják ki vagyok, mennyit tettem magamért stb, legalább legyen ennyi élvezet nekik, hogy beszólhatnak egy idegennek. Szerencsére meg sem hat, amit írnak 😁
2023. nov. 12. 19:47
6/9 anonim válasza:
Sík ideg vagy,kérdező,nekem ez jön le.
2023. nov. 12. 19:49
7/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem másképp gondolkodunk, de nyugi, boldog lehetsz, hidd hogy mennyire mérges vagyok és mindenki boldog, rendicsek? Többet egyébként nem is válaszolok, van jobb dolgom bárkit is hitegetni
2023. nov. 12. 19:56
8/9 anonim válasza:
Engem most viccen kívül komolyan érdekel hogy akik itt szarozzák,azoknak konkrétan mi baja van. Tényleg,ha valaki értelmesen leírja hogy ezzel a szerencsétlennel éppen mi olyan hatalmas probléma,meghajlok előtte
2023. nov. 12. 20:03
9/9 anonim válasza:
8. Egyszerűen szar az életük és itt próbálják levezetni. Nyilván tagadni fogják, valakinél ez tudat alatti.
2023. nov. 28. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!