Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek az mennyire...

Szerintetek az mennyire "normális", hogy olyan hirdetést adnék fel, amiben...?

Figyelt kérdés

... a megfelelő hölgynek egy biztonságos (anyagi, érzelmi) kapcsolatot kínálok fel, ahol semmi gondja nem lenne, élhetné a kis életét, azzal foglalkozhatna, amit szeret, stb, cserébe viszont szeretnék vele családot alapítani és majd a közös gyerekeinket nevelni. Lényegében egy jó életet nyújtanék neki, és ezáltal én is megkapnám, amire vágyom. Win-win lenne. Ez persze elsőre olyan üzleti alapúnak hangzik, de figyelnék arra, hogy csak akkor menjünk tovább, ha van benne érzelem is.

Lenne ilyenre jelentkező?

2023. nov. 4. 19:35
 1/8 anonim válasza:
Tipikus lúzer mentalitásnak látszik, aki sikeres az nem így ismerkedik.
2023. nov. 4. 19:38
 2/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan próbáld meg! Valakinek nő tuti hogy örülne ilyen férfinak!
2023. nov. 4. 19:43
 3/8 anonim válasza:
Ha szeretnéd, hogy ne csak a pénzedért és az eltartásért legyen jelentkező, akkor ez nem jó ötlet.
2023. nov. 4. 20:46
 4/8 anonim válasza:

Pár hónapja olvastam egy amerikai "pár"-ról, akik igazából nem egy pár, csak jóbarátok, de közben megcsinálták a közös gyerekeket, és lakótársakként élnek, soha nem tekintettek egymásra szerelmi szempontból.

De eddig csak erről az egyről hallottam.

Legjobb lenne, ha keresnél egy olyan hölgy ismerősödet, aki nem akar párkapcsolatot, de szeretne gyereket, és mondjuk lakott már idegenekkel albérletben.

2023. nov. 4. 20:47
 5/8 anonim válasza:
Régen a Nők Lapja társkereső rovatában voltak ilyen hirdetések, és mindig az volt az érzésem, hogy egy anya adja fel a fia helyett, csal szabaduljon már tőle...
2023. nov. 4. 20:56
 6/8 anonim válasza:
Semennyire.Az ilyen kapcsolatok alapból halottak,a gyerek meg egy elb.szott gyerek lenne.
2023. nov. 4. 23:35
 7/8 anonim válasza:
Keress konzervatív módon, konzervatív lányokat. Ha valóban gondalan életet nyújtasz, akkor lesz jelentkező. De nem itt.
2023. nov. 5. 01:00
 8/8 anonim válasza:

Ha egy nő így szocializálódik, hogy ezt az ajánlatot elfogadhatónak tartja, akkor semmi akadálya. Családi háttértől is függ.

De a világon semmire nincsen hosszú távú garancia. Imádkozhatsz magadban inkább, hogy ez megvalósuljon így, ahogy elképzeled.

2023. nov. 5. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!