Aszex fiúknak?
Ennyi erővel minden fiú csak addig heteró ameddig nem találkozik egy helyes pasival:D
Ez ugyan úgy nem igaz, minthogy az sem, hogy minden nő csak addig hetero amig nem találkozik egy jó csajjal.
Viszont minden lány csak addig aszex amig nem találkozik egy pasival akivel hajlandó lefeküdni.
#4 Ezt demiszexualitásnak hívják (illetve az picit mást jelent, de nagyjából erre értendő)
Én is aszexuális vagyok (fiú), volt már barátnőm akire fel is izgultam, de soha nem jutott eszembe hogy megdugjam, nem is feküdtünk le. Nem ez miatt de szakítottunk, azóta sem akarok senkivel szexelni. Ez nem attól függ hogy melyik lány szép meg melyik nem. Azt a lányt sem akarnám soha megdugni, akit egész nap csókolnék, miközben hozzá simulva a seggét markolom. Ez van, ilyen emberek is léteznek :)
A probléma sokszor az, hogy az aszexuális emberek sem egyformák, és sajnos én is kisebbségben vagyok. A legtöbb aszex ugyanis érzéki vonzalmat sem érez (fogdosás, csók, egyéb testi kontaktus), nem csak szexuálisat. Szóval velem az a lány sem érezné jól magát aki szeretne szexelni, meg az az aszexuális sem, aki abszolút semmilyen testi kontaktusra nem vágyik (én ugyanis igénylem).
De ha valami csoda folytán van itt ilyen lány, nyugodtan írjon rám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!