Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miről álmodnak a mai lányok?

Miről álmodnak a mai lányok?

Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 18:29
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Lehetséges, de a többségben sincs érdemi ellenállás az agresszív kisebbséggel szemben. Ahogy a 18-as válaszoló is még neki áll feljebb, hogy mi az, hogy ez nem egyértelmű az embereknek, hogy ő nem olyan. Ahelyett, hogy elgondolkozna a hallottakon. Ez olyan, mint sarló-kalapácsos zászlóval az utcára menni, aztán ráripakodni a rosszallókra, hogy ő az eredeti Marxizmusra gondolt és mi az, hogy ezt nem tudják.
2023. okt. 28. 20:48
 22/31 anonim válasza:
#12 A feminizmus az egyenjogúságról szól, te fogalomzavaros agyhalott. XD
2023. okt. 28. 22:02
 23/31 anonim válasza:

Srácok, ti most belekötöttek egy olyanba, aki a kérdésre válaszolt.

Hogy jöttök ahhoz, hogy igaza vane a saját álmát illetően, vagy sem?

Vagy bűn máshogy gondolni, mint ahogy ti gondoljátok?

2023. okt. 28. 22:21
 24/31 anonim válasza:
Cicákról!
2023. okt. 28. 22:26
 25/31 anonim válasza:

Az én párom arról, hogy az anyja besétál a szobába miközben szexelünk...

Finoman szólva sem alszik nyugodtan:D

2023. okt. 28. 22:30
 26/31 anonim válasza:

23

Melyik a jobb, közölni valakivel, hogy buborékban van, vagy hagyni, had főjön?

2023. okt. 28. 23:11
 27/31 anonim válasza:

26, úgy gondolod, hogy sikerült közölnöd a dolgot?

Úgy értem.... célba is juttatni az infót.

Láttál már itt az oldalon bárkit, aki a kommentek hatására elgondolkdoott és megváltoztatta a véleményét? Naugye:D

Célravezetőbb lenne, ha az emberek nem marakodnának, hanem képesek lennének elfogadni egymás véleményét és pl a kérdés megválaszolására koncentrálnának.

Ehelyett lement 20 válasz anélkül, hogy bárki is válaszolt volna a feltett kérdésre, de ment az oltogatása annak, aki a kérdésre válaszolt az alapján, hogy ki mit gondol arról amit gondolt, hogy a válaszoló gondol. Van ennek értelme? Vagy egyáltalán van ennek célja?

Ha azt mondod igen, a célja nagy szemfelnyitás... hát... ismét csak azt tudom kérdezni: láttál már bárkit ezen az oldalon, akinél ez sikerült? Pláne ilyen stílusban.. És ha ez is a cél... mivégre?

2023. okt. 28. 23:18
 28/31 anonim válasza:

27

Mert te értelmes választ adtál a kérdésre a 27-ben? Ugye hogy nem. Vagy ott van a 22-es, aki konkrétan leagyhalottaz, ugyanúgy 0-t tesz a kérdéshez. Amúgy meg a kérdés eleve nem a lányokhoz volt intézve, hanem a lányokról szólt, hadd szóljak már hozzá akkor én is.

"Célravezetőbb lenne, ha az emberek nem marakodnának, hanem képesek lennének elfogadni egymás véleményét és pl a kérdés megválaszolására koncentrálnának."

Ha az egymás véleményének az elfogadása az, hogy nem mondok ellen, ha valaki azt gondolja, hogy az össze férfi rossz és fel kell ellenük lépni, akkor nem, nem lenne célravezetőbb. A másiknak az ellent mondása, vele egyet nem értés hozzátartozik a kommunikációhoz. Az, hogy ez a kérdéshez mennyire kapcsolódik az más kérdés, eleve olyat állítani, hogy miről álmodnak a mai lányok hülyeség, nyilván mindenki másról, nem lehet rá így általánosságban válaszolni, szóval eleve rossz a kérdés.

2023. okt. 28. 23:34
 29/31 anonim válasza:

28, korábban már megválaszoltam a kérdést, most csak visszatértem.

És igne, a kérdéshez hozzászólhatsz, ezt én egyáltalán nem vontam kétségbe.

Csak nem a kérdéshez szóltál hozzá, hanem egy válaszhoz.

Egyébként nem is feltétlen rólad beszélek, hanem mindenkiről, aki nekiállt rugózni a feminizmus mibenlétén. Ha az adott nő feminista férfiról álmodik, hát álmodjon, van értelme ebbe belekötni?

Az ellen meg nem kell fellépned, hgoy valaki azt mondja, hogy az összes férfi rossz, mert nem állított ilyesmit senki. Az adott válaszoló feminizmust elfogadó férfiról írt, ennyi. Hogy ebbe ki mit lát bele, az már igencsak változó, láthatod, mindenki mást. De akár klasszikus feministát akar, akár magát a flahoz ragasztó feminácit, akkor is, ő azt akarja, van értelme ebbe belekötni?

2023. okt. 29. 00:39
 30/31 anonim válasza:

29

Igazad van.

Bocs, 8-as!

2023. okt. 29. 01:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!