Lányok,mit kellene mondania a fiúnak?
Szia!Nagyon szimpatikusnak tűnsz és szívesen megismernélek,van kedved beülni velem egy kávéra,üdítőre?
Ezt.
1.-es köszönöm a válaszod, megkérdezhetem,hogy te lány vagy?
3.-as te meg nemtom mi a faszról beszélsz de oké
Nekem mindegy mit mondana, nem ismerkednèk.
Pl megyek az utcán ès úgy szólít le. Tartok valahova; egyetem, munkahely, orvosi időpont, akármi..vagy pl a buszmegállóban állok, nyilván várom a buszt. Nem fogom egy random vadidegen miatt lekèsni. Tegyük fel a következő busz csak 4-5 óra múlva megy. Henry Cavill miatt se maradnèk annyit..
Nem kell előre kitalálni mivel mész oda. Legyél normális és amit mondasz az passzoljon az éppen aktuális szituációhoz.
Mondok egy egyszerű példát.:
Szia! Ne haragudj, hogy csak így leszolitalak de ha most nem teszem meg valószínűleg már nem lesz második lehetőségem. És amúgy esküszöm nem megyek oda mindenkihez, ez csak egy kivételes alkalom. 😂 Szívesen megismernélek de ha nem vagyok szimpi megértem van ilyen. 😇
Ui.: helyesírást ne nézzétek mert odamegyek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!