Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, van kedvetek ismerkedn...

Lányok, van kedvetek ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

Én egy 20-22 közötti túl beszédes fiú vagyok. Beszélek 3-om nyelvet, és laktam eddig 2 különböző országban. Viszonylag félénk vagyok, de ez gyorsan változik ha tetszik a személy.

Szeretek játszani online, gépen és PS-en. Próbálom folyamatosan tovább fejleszteni magamat és új emlékeket szerezni. Van egy kiskutyám is.

Egy párt keresek aki intelligens és szeretne új dolgokat kipróbálni, felfedezni. Legyen vicces, megértő és őszinte. Ezeket a dolgokat én is megadom, és sok mást is.

Ha szimpatikusnaktűnök, írj nekem, de ne, ha nem tudsz 2 percnél hosszabb beszélgetést folytatni.

Többit privátban.

2023. okt. 20. 12:25
 1/5 anonim válasza:

3-om? mint hár-om?

melyik lenne az a hár-om nyelv? (ezek szerint a magyar nem biztos hogy közte van)

2023. okt. 20. 14:06
 2/5 anonim válasza:
A "20-22 (éves) közötti" helyett nem lenne egyszerűbb azt írni hogy 21 éves vagy?
2023. okt. 20. 14:20
 3/5 anonim válasza:
XD
2023. okt. 20. 14:22
 4/5 anonim válasza:
Ezt tuti,hogy egy ai írta.
2023. okt. 20. 15:28
 5/5 anonim válasza:
Mi az, hogy 20-22 év között vagy?
2023. okt. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!