Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy fesztiválon ahol nem csak...

Egy fesztiválon ahol nem csak fiatalok vannak, hogy lehet könnyen becsajozni?

Figyelt kérdés
Mik a jó tippek csajozáshoz egy ilyen fesztiválon?

2023. okt. 19. 10:54
 1/7 anonim válasza:
Menj oda kedvesen, de határozottan, legyél magabiztos, és tudd, hogy mit akarsz. Persze ne úgy legyél magabiztos, mint sok paraszt aki egyből letapizza, meg becézgeti, az szerintem 70-es IQ felett senkinek nem felel meg. Beszélgessetek, először ismerd meg a lányt a testbeszéde alapján, visszahúzódó? Vagy épp a fesztivál középpontja? Aztán ez alapján válassz témát, amiről tudtok beszélgetni, ha a jó kommunikáció kialakul köztetek onnantól nyert ügy.
2023. okt. 19. 11:06
 2/7 anonim válasza:

Eszembe jutott egy szuper párbeszéd pár évvel ezelőttről, a Budapest Park jótékony sötétjében.

-Szoktál idejárni bulizni?

-Szoktam.

-Akkor hogyhogy soha nem láttalak még?

-Általában egy 5 éves ül a nyakamban, valszeg attól nem vettél észre.

Ilyen gyorsan aszzem még soha nem koptattam le senkit :D

2023. okt. 19. 11:12
 3/7 anonim válasza:
#2 Nagy büszkeség, bravó! Nem lehet normálisan kommunikálni, megértetni a másikkal, hogy te ezt nem akarod, ki kell találni mindenképpen valami ocsortány hazugságot!
2023. okt. 19. 11:25
 4/7 anonim válasza:
3-as... ööö nem állítom, hogy értelek, ez nem hazugság, tényleg a gyerekkel szoktam kijárni rendszeresen évek óta, azon röhögtem, hogy a sötétben friss husinak nézett, aztán milyen gyorsan elment tőlem a kedve, amikor rájött, hogy közelítek a negyvenhez :))))
2023. okt. 19. 11:29
 5/7 anonim válasza:
#4 Elnézést kérek, csak a párbeszédből háttérinformációk hiányában az jött le nekem, hogy te is ilyen 17-20 éves vagy, aki luxusnak képzeli magát, de így, hogy leírtad hozzá a helyzetet, megértem. Sajnálom ha megbántottalak, tévedni emberi dolog.
2023. okt. 19. 11:34
 6/7 anonim válasza:
Engem nem tudna lerázni kettes, 20 évesen se tudott volna :)
2023. okt. 19. 22:09
 7/7 anonim válasza:
Kisgyerekes anyukáknak kiváló ajánlat érkezett a 6-os vágányra. :))
2023. okt. 20. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!