"Lánnyal ismerkednék" - mit jelent?
A férfiakat kérdezném, akik olyan 35-40-45 felett vannak, és ismerkedős kérdéseiknél úgy írják, hogy "lányokat" keresnek, akkor mire gondolnak?
Maguknál jóval fiatalabbakra gondolnak?
Vagy a lényeg ebben a megjelölésben, hogy hajadon legyen, gyermektelen?
Vagy az, hogy foganóképes, szülni akaró legyen?
Vagy csak legyen olyan könnyed, mint egy lány, ne legyen túl komoly szándékú, csak olyan kis töfi, bármi belefér, előttem az élet?
Mi vezet titeket ennél a kiírásnál?
Azért nem szavazást teszek fel, mert nem statisztikát szeretnék, hanem, hogy meséljetek, mi van bennetek!
Olyan vagyok mint Di Caprio, 25 felett nem léteznek számomra.
46/F
ahogy 4-es mondja
nőnemű társaságát keresem, ennyi, nem kell túlgondolni
Nem tudom, ki hogy van vele,de én pl 50 éves férfi létemre nem úgy gondolok magamra, mint "középkorú férfi", hanem egyszerűen csak mint "férfi", vagy akár "pasi", "pasas", "csávó", "hapsi", "faszi"... Oké, "fiú"-ként nem gondolok magamra.
A "lány", hát igen...valószínűleg 40 alatti nőre gondol. Nem tudom, ez sért e valakit?
Én pl azt a szót, hogy "nő" nem nagyon kedvelem, nem tetszik maga a szó.
A "hölgy" szerintem manapság egy kicsit túlzás, az "asszony" meg totál lehangoló.
Számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!