Vannak még olyan nők akik értékelik ha egy férfi nem tipikus férfi?
38 éves budapesti férfi vagyok Úgy érzem hogy és nincsen sikerem a nőknél, talán mert nem vagyok tipikus férfi, azt mondják nagyon humoros, intelligens, kedves türelmes férfi vagyok, de nem az a nyomulós ösztönös minden nővel ágyba bújó típusú "menőcsávó" lennék.
Nekem az édes kevés a szexhez hogy egy nő jól néz ki. Van egy kolléganőm azt mondják hogy tényleg jó nő, nagyon szép haj, formás test, szép mellek, nyilván én is látom hogy csinos, de biztos hogy emiatt csak nem tudnék vele ágyba bújni, mert nincs meg a közös hang, nem tudnék vele jókat beszélgetni. Nekem az a legfontosabb hogy akár komoly dolgokról is egy éjszakán át beszélgetések a másikkal és emiatt tudok szexuálisan is kapcsolódni hozzá.
Nem volt sok nő az életemben csak 5, mert egyszerűen nekem tényleg a szex nem elégít ki, úgy hogy nincs meg a közös hang, érzelmi kapcsolat.
Tudom jól, hogy ez nem a tipikus férfi magatartás, lehet emiatt sok nőnek nem jövök be, de hátha lesz olyan nő aki ezt értékeli... Ami még érdekes hogy például utálom az ilyen tipikus férfi dolgokat, mint az autók, foci forma 1, viszont például a főzés a nagy hobbim..
Van, de időbe telhet megtalálni.
Én is ilyesmi vagyok, nem hyper-masculine alfa...
Hát, lehet először definiálni kellene kinek mi a 'siker'. Mert lehet nem az a célja hogy minél több nőt ágyba vigyen. Akkor pedig nem a többségnek kell kedvezni. Volt 5 kapcsolata, szóval még megtalálhatja a hozzá illőt.
Lehet van aki szereti a dominánsabb nőt, és passzol is hozzá.
Csak nyilván eltér a megszokott átlagtól.
Az érzelmes sajnos szerencsétlen kifejezés, ezt én is érzem, mert én pl. nagyon is az vagyok, de ugyanakkor érzelmileg stabil, racionális, szóval a kettő nem zárja ki egymást.
De ez igaz hogy tipikusan keresik a stabilitást.
#3 igazad van, a kettő nem zárja ki egymást, de valahogy mégis nagyon furcsán veszi ki magát ez a szó ha férfira mondják. Szerintem ki se kell mondanod egy nőnek hogy érzelmes vagy, a tettek beszéljenek. Ha valóban érzelmileg stabil vagy és racionális döntéseket tudsz hozni, akkor értékelni fogják az érzelmesebb oldaladat is.
Én siker alatt a párkapcsolatot értem. Bárki képes egy nőt ágyba vinni aki legalább átlagosan néz ki. Nem az ágyba vitel a nehéz, hanem a nő megtartása mert az már nem csak a kinézeten múlik.
Nyilván mindig van olyan akinek tetszik az ilyesmi, de az nagyon szűk réteg és tapasztalatom szerint nem is működik hosszútávon ha a férfi a nőiesebb a kapcsolatban. Én azt vallom hogy minden férfi tud férfias lenni ösztönösen, csak nem mindenkinek van meg hozzá a magabiztossága és akkor születnek az ilyen írások gyakorikérdéseken mint amit a kérdező is írt. Erre a megoldás a sport. Nincs nagyobb önbizalomnövelő mint mikor több hónapos kemény munka után belenézel a tükörbe és egy egészséges fit férfi néz vissza rád. Ha meg már magabiztos vagy, az összes többi magától jön és a siker garantált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!