Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Félénk, önbizalomhiányos...

Félénk, önbizalomhiányos férfival lenne kedved ismerkedni?

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 10:47
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
30 felett már mindenki állapodik, legalábbis én úgy láttam.. és nálam elvárás hogy legyen rendbe az élete a másiknak, ahogy az ember is legyen rendbe (20-as évek közepén).. van akit nem érdekel ha önbizalomhiányos a másik, keress akkor olyan párt aki elfogad ilyennek, de ha téged ez zavar akkor miért nem teszel ellene? ne azt hibáztasd akinek egyszerűen nem jössz be
2023. okt. 8. 18:14
 22/31 anonim válasza:
Tudjátok azért vannak sokan akik a 20as éveikben is magányosak voltak, nem voltak jó párkapcsolataik és ugyanígy a 30as éveik is ilyenek lesznek. Mert tudják sokan a párjukat megtalálni. Mindenki csak válogat, mindenki csak lenézi a másikat. Nem is csoda hogy sokan önbizalomhiányosak.
2023. okt. 8. 18:20
 23/31 anonim válasza:
20as vagyok és nem voltak jó párkapcsolataim, még sem vagyok offon (és nem is nézem le a másikat)
2023. okt. 8. 18:26
 24/31 anonim válasza:
Nem találkoztam még olyan nővel aki nem a határozott, magabiztos férfiakat kedveli. 30-as éveidben jársz, bőven van még időd fejlődni és újra keresgélni. Kondizz, találj új hobbikat, cseréld le a ruhatárad, próbálj ki olyan dolgokat amik kizökkentenek a komfortzónádból. Ameddig nyüzüge vagy és összerezzensz ha hangosabban szólnak neked a megszokottnál, ne számíts rá hogy egy nő is tisztelni fog. Márpedig a párkapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet. Egy félénk, önbizalomhiányos "férfit" meg nehéz tisztelni
2023. okt. 8. 18:37
 25/31 anonim válasza:
Na, 12-esnek is csak akkor jut nő, ha rajzol magának 😂
2023. okt. 8. 20:16
 26/31 anonim válasza:
Igen, elhiheted sokkal különbet rajzolok.
2023. okt. 8. 20:28
 27/31 anonim válasza:
A kis répád miatt vagy önbizalomhiányos?
2023. okt. 9. 13:26
 28/31 anonim válasza:
hány évesek vagyunk hogy egy tök más témán vitázunk egy kérdés alatt? nőjetek fel
2023. okt. 9. 18:32
 29/31 anonim válasza:
Sokan nem nőnek fel. Nem is a kérdezővel van itt a gond, hanem a válaszadók többségével. Ha már valakinek gondja van és szeretne segítséget kérni egyből jönnek és még a maradék lelkivilágod is sárba tiporják. Szerintem több ez mint gyerekes, szánni való.
2023. okt. 9. 20:31
 30/31 anonim válasza:

Kérdező!

Ezt ma találtam, és te jutottál eszembe.

Az első válaszolót olvasd el! Amit leír, pont az ellenkezője vagy.

2023. okt. 10. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!