Van itt köztetek olyan, akinek szeretői kapcsolatból, több lett (érzelmi, lelki kapcsolat)?
2-es
Aludjál ott?
Egy férjes nőnél otthon?
2-es vagyok, nem éltek együtt, de nem váltak el.
Bő 1 évig dolgoztam a cégnél, és fél éve voltam ott amikor vége lett, után el kerültem onnan, még 1-2 hónapig tartottuk a kapcsolatot amíg mást fel nem szedett, szerette a f.szt.
4,5 vagyok
Volt nekem is viszonyom egyedülálló kolléganővel,fél évig tartott,abból az utolsó 2 hónapban volt szex.De hamar szerelmes lett,egyre többet akart,sőt zsarolt,úgyhogy szakítottunk.Imádta a szexet,elvált volt,előttem 5 évig nem volt senkije.
Szerencsére nem nyomott fel otthon a nejemnél.😁
Veszélyesek ezek az egyedülállók egy házas számára.🙂
Volt ilyen. Tudtunk minőségi időt együtt tölteni. A férjezett hölgy kezdett többet érezni felém (ő keresett partnert a rossz kapcsolata miatt, így akadtam rá).
Kedveltem én is, jó volt vele, de mivel eléggé szerette a f.szt a hölgy, nem bíztam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!