Hímsoviniszta és szexista vagyok. Lányok, van kedvetek ismerkedni velem?
Szexista és hímsoviniszta vagyok. Folyamatosan ápolom és fejlesztem a személyiségemnek ezt az oldalát, amire rendkívül büszke is vagyok.
Régóta vágyom egy kölcsönös tiszteleten, megértésen és folyamatos fejlődésen alapuló kapcsolatra egy számomra kedves nővel.
Van itt olyan lány (35 éves korig), aki ebben a társam tudna lenni?
Szerintem amúgy lesz jelentkező.
Ahogy arról is titkolóznak, hogy szeretik ha megverik őket... de szeretik.
Meg persze meg ne merd pofozni őket az ágyban... még a végén benedvesednek. :)
#4 De az vagyok. Viszont ki mondta, hogy nem vagyok épelméjű?
#5 Minden ember szexista. Alig találkoztam emberrel, aki ne tett volna még szexista kijelentést. Minden bizonnyal te is az vagy, hiszen már a kommented is szexista. Csak te valószínűleg soha nem vallanád be magadnak, mert akkor összeomlana a világképed. Borzasztó tragédia lenne! 😱
Kölcsöös tiszteleten alapuló kapcsolat úgy, hogy büszkén vállaltan olyan tulajdonságjegyeid vannak, amik pont, hogy a tisztelet hiányából fakadnak?
Érdekesen hangzik...
5
Kösz, hogy szóltál, nekem nem mondta senki, hogy hímsovinisztának kell lennem. De most már tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!