Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hímsoviniszta és szexista...

Hímsoviniszta és szexista vagyok. Lányok, van kedvetek ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

Szexista és hímsoviniszta vagyok. Folyamatosan ápolom és fejlesztem a személyiségemnek ezt az oldalát, amire rendkívül büszke is vagyok.

Régóta vágyom egy kölcsönös tiszteleten, megértésen és folyamatos fejlődésen alapuló kapcsolatra egy számomra kedves nővel.

Van itt olyan lány (35 éves korig), aki ebben a társam tudna lenni?

2023. szept. 25. 20:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
persze perssze
2023. szept. 25. 20:47
 2/11 anonim válasza:

Szerintem amúgy lesz jelentkező.

Ahogy arról is titkolóznak, hogy szeretik ha megverik őket... de szeretik.

Meg persze meg ne merd pofozni őket az ágyban... még a végén benedvesednek. :)

2023. szept. 25. 20:57
 3/11 anonim válasza:
36 vagyok de magasságra 15 beleférek?
2023. szept. 25. 21:47
 4/11 anonim válasza:
Nem vagy az. Egy épelméjű ember vagy, csak el akarják hitetni, hogy az az abnormalitás a normális, amit nyomatnak a libsik.
2023. szept. 26. 01:15
 5/11 anonim válasza:
Az őszinteséget értékelem, a legtöbb férfi ezt vallja mint te, csak titokban. Köszönjük hogy felfeded a valóságot.
2023. szept. 26. 06:24
 6/11 A kérdező kommentje:

#4 De az vagyok. Viszont ki mondta, hogy nem vagyok épelméjű?

#5 Minden ember szexista. Alig találkoztam emberrel, aki ne tett volna még szexista kijelentést. Minden bizonnyal te is az vagy, hiszen már a kommented is szexista. Csak te valószínűleg soha nem vallanád be magadnak, mert akkor összeomlana a világképed. Borzasztó tragédia lenne! 😱

2023. szept. 26. 09:03
 7/11 anonim válasza:

Kölcsöös tiszteleten alapuló kapcsolat úgy, hogy büszkén vállaltan olyan tulajdonságjegyeid vannak, amik pont, hogy a tisztelet hiányából fakadnak?

Érdekesen hangzik...

2023. szept. 26. 11:01
 8/11 anonim válasza:

5

Kösz, hogy szóltál, nekem nem mondta senki, hogy hímsovinisztának kell lennem. De most már tudom!

2023. szept. 26. 12:52
 9/11 anonim válasza:
Bocs 8, te biztos kivétel vagy, tudom nem mindenki olyan.
2023. szept. 26. 22:37
 10/11 anonim válasza:
Pedig az előző válaszodban elég szexista voltál, és általánosító.
2023. szept. 27. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!