Miért esett emiatt ennyira kétségbe?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja ismerjük egymást. Volt hogy napokra eltűnt. Több ilyen alkalom is volt. Jóban vagyunk, de úgy éreztem nem érdeklem. Inaktiváltam a fiókomat, mert az fb már nem érdekelt. Nem szóltam senkinek, mert aki tudja a többi elérhetőségemet az ott keres. Szóval, a srác kb 1 hét után írt két másik helyen. Nem válaszoltam neki azonnal, sok dolgom volt. Aztàn másik nap ideges stílusban kérdőre vont miért töröltem. Közöltem nem csináltam olyat. Erre meg nyugodott. Nem mert felhívni, pedig sokszor akart. Olyan mintha félne tölem. 😃 Na én valahogy nem értem ezt az egészet. Ennyire félénk, bátortalan?2023. szept. 24. 15:10
1/5 anonim válasza:
Aki már az ismerkedés akatt is számon kér és birtokolni akar, azt hagyd a francba. És fogadjunk, hogy nem "fél" felhívni, csak nem tudná úgy megoldani, hogy az asszony ne hallja.
2023. szept. 24. 15:52
2/5 anonim válasza:
Én pl félek telefonálni és nem is szeretek.
32F
2023. szept. 24. 16:25
3/5 anonim válasza:
Hát aki nem mer felhívni, az elég bátortalan.
2023. szept. 24. 18:38
4/5 anonim válasza:
Mit nem értesz? Vagy bele sem gondolsz az ő szemszögéből hogy történt?
Rád akart írni, de csak annyit látott, hogy nem tud. Nyilván az ember első reakciója az, hogy le lett tiltva. Rádírt másik 2 helyen, ahol megnézted és úgy hagytad.
Na vajon mi járhatott a fejében? Biztos az, hogy jaj milyen elfogalt vagy.. 😂
2023. szept. 24. 22:34
5/5 A kérdező kommentje:
4
Ő nagyon nagyon sokszor eljátszotta hogy eltűnt, nem válaszolt. Én ezekből azt szűrtem le nem érdeklem. Szóval nem, nem gondoltam bele.
2023. szept. 25. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!