Szólítsam le szerintetek?
Ma reggeli buszon volt egy iszonyatosan gyonyoru csaj. Ugyanazon a helyen szallt fel (derecsken, de nem emlekszem hogy lattam volna ezelott) Vagyis kinezetre/alkatra az volt. Szep szemek, arc.
Leghatso sorban ult es hallottam ahogyan egyik srac tanhallgatoval beszelget (nem ugyanott szalltak le) es erezni lehetett hogy nem az a plazacica vagy hasonlo, kozvetlennek meg aranyosnak tunt.
Mikor leszalltam buszrol akkor egymasra neztunk (ő nem szallt le).
Gondolkodok hogy ha esetleg ugyanazon a jaraton rajta lesz holnap, (bar amilyen makom van, tuti nem) akkor miutan leszalltunk akkor odamegyek hozza es normalis keretek kozott leszolitom, plusz elmondom neki hogy gyonyorunek talalom es szeretnem megismerni ha ugy van.
Szerintetek ez jo otlet? Lanyok valaszara lennek elsosorban kivancsi
Próbáld meg, nem veszithetsz semmit, a lányoknak bejön a bátorság. Emellett érdemes is gyakorolni az ilyen szociális szituációkat, tehát mindenképpen nyersz ha cselekszel.
Sok sikert!
Mit vesztesz?
Max elküld a fa*zra. Ennyi.
Ha nem szerzel tapasztalatot meg önbizalmat, akkor mit ér az egész?...
Hajra és sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!