Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedved beszélgetni,...

Lenne kedved beszélgetni, ismerkedni?

Figyelt kérdés
Közel negyvenes vagyok, nem volt még párkapcsolatom, de nagyon szeretnék megállapodni, boldogan, szeretetben élni.
2023. szept. 1. 20:49
1 2
 1/12 anonim válasza:

Miért nem tudnak az emberek normális bemutatkozást írni??

Olyan nehéz lenne leírni ki vagy (nem a nevedre gondolok, hanem tulajdonságokra belső, külső), kit keresel és hol élsz?!

Szinte mindenki annyit ír, hogy pl: 25/f ismerkedni akar valaki?

Aztán csodálkoztok, hogy csak a trollok írnak szívatásból...

2023. szept. 1. 21:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Mindegy milyet írok, valaki így is-úgy is bele fog kötni.
2023. szept. 1. 21:19
 3/12 anonim válasza:

Miért nem volt párkapcsolatod?

Így hogy semmi gyakorlatod nincs benne, szinte biztos hogy nem fogod tudni kezelni hosszú távon és olyan felvett rossz szokásaid lehetnek, amiket eddig észre sem vettél, de egy társ mellett meg kéne tőlük szabadulni.

2023. szept. 1. 21:25
 4/12 anonim válasza:

3. Az lehet, hogy lesz aki beleköt, de az is valószínű, hogy lesz érdeklődő!

De így csak magadat szívatod!

2023. szept. 1. 21:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem baj ha nincs gyakorlatom, mert van szám tudok vele kommunikálni.

Biztos vagyok benne, hogy mindent meg lehet beszélni egymással.

Másfelől pedig, kapcsolatom nem volt, nem pedig arról van szó, hogy egy barlangban éltem ezidáig.

Nagyon sok családos életképtelen, töketlen embert látok nap mint nap, szóval ezek alapján nem hiszem, hogy lúzer lennék.

2023. szept. 1. 21:34
 6/12 anonim válasza:
Azért az elég gyanús, hogy egy középkorú embernek miért nem volt még kapcsolata.
2023. szept. 1. 22:11
 7/12 anonim válasza:
Na, meg okoskodó is vagy? Ezután sok sikered lesz itt is a jövőben.
2023. szept. 2. 06:14
 8/12 anonim válasza:

Hát ha egyszer provokáljátok?

#3 És akkor már ássa is el magát? Ha idáig nem volt, ez után már ne is legyen? Egyszer mindenkinek volt egy első kapcsolata.

Itt tényleg belekötnek a kérdezőbe akármit is és akárhogy is ír a kérdésébe.

2023. szept. 2. 06:29
 9/12 anonim válasza:
Aki normálisan ír, abba nem szokott belekötni senki sem. De ne csak védjed, írj is neki. Sok sikert! 😁
2023. szept. 2. 06:43
 10/12 anonim válasza:
1. Egyet értek. Egyébként ha kiírja, hogy 25 F, itt már sokszor az is nagy dolog. Sokan még azt is akkora titokban tartják. Aztán megy a rinya, hogy itt nem lehet ismerkedni. Nem is értem mire számítanak az ilyenek.
2023. szept. 2. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!