Van itt Nyíregyháza környékéről lány?
Debrecen környékéről esetleg?
35f
#7. Értem. Figyelj, megértem, nem neten a legjobb az ismerkedés az tuti. De. Miért ne? :) nem keresel senkit. Megértem,lehet kapcsolatban vagy,vagy jobb most neked egyedül:D viszont. Pár óra kellemes eltöltésére sem ? Nyugii.. :D egy kötetlen (baráti) beszélgetés és/vagy egy kis kikapcsolodas,kávézás? Infó nélküli kiírás. Mindent elárulok magamrol, nincsenek titkaim, ha ismerkedek nyilt lapokkal játszok. :) Környezetem szerint is normális férfi vagyok.
Ha lenne kedved.. vagyis nem. Kedv az általában mindig van az embernek, de a rossz tapasztalatok azok amik elveszik, lehetoseg az,ami nem mindig van. Hmm. Vége a nyárnak is, kevesebb buli fesztivál stb.. Szoval hogyha lenne bátorságod,igen,így fogalmazok,szívesen beszélgetnék Veled. (Legjobb ha eljutunk személyes találkozásig) várom válaszod, s csodaszép estét! :))
8. Mondjuk azzal sem tudok mit kezdeni, amikor egy kommentem után rám írnak, hogy ha szeretnék, akkor beszélgessünk. Ő szeretne beszélgetni velem valamiért, tehát neki kéne akkor elindítania a a gondolatokat, amiből részemről is nyilvánvalóvá válik, hogy szeretnék-e bármiféle párbeszédet.
Hasonlóan kellemes estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!