Rám mosolygott egy csaj egy büfében, következőben mentem arra láttam hogy nézett, szerintetek jelöljem be Facebookon? Lehet nála esélyem?
Figyelt kérdés
Egy büfében mosolygott rám,
kaját kértem közben meg is csörrent a telefonom, mosolyogva azt mondta nyugodtan vegyem fel,utána oda adta a kaját, de mondta hogy ''nem itt kell fizetni, bocsi ezt nem mondtam". 1 hét múlva mentem arra újra és messziről nézett. Közben megtaláltam Facebookon.
2023. aug. 28. 16:42
11/17 anonim válasza:
90% ijesztőnek fog tartani, mivel kikutattad fb-n
2023. aug. 29. 00:36
12/17 anonim válasza:
Felejtsd el az fb-t.
Menj oda rendelj, és kérdezd meg tőle, hogy lenne e kedve kettesben is valamelyik nap veled ebédelni, vagy vacsizni.
Sokkal beljebb leszel, mintha fb-n jelölgetnéd.
Nem a neten élünk, hanem a valóságban.
2023. aug. 29. 20:11
13/17 A kérdező kommentje:
Ma megint voltam arra anyámmal, és integetett a hölgy meg mosolygott, először azt hittem másnak integet, de utána mondta anyám hogy elkezdett beszélgetni vele múltkor a hölgy.
2023. szept. 9. 13:15
14/17 anonim válasza:
Ne jelölgess, hanem dugd meg.
2023. szept. 9. 13:45
15/17 anonim válasza:
13# miért várakoztatod?
Meg fog unni téged és lúzernek fog tartani.
2023. szept. 9. 14:12
16/17 anonim válasza:
Mizuuuuu?
2023. nov. 9. 21:54
17/17 anonim válasza:
én két ilyen esettel is találkoztam a kisvárosi különböző kajáldáinkban, élőben látom hogy felismer és köszön, kedves, mosolyog, de facebookon nem jelölt vissza kettőből egy sem :D lehet csak üzletpolitika része
2023. dec. 5. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!