Szoktatok unalomból beszélgetőpartnert keresni gyakorin?
Figyelt kérdés
Nekem most elég sok a szabadidőm, szívesen beszélgetnék. F302023. aug. 24. 13:22
11/13 anonim válasza:
Korábban időnként volt, hogy szívesen beszélgettem volna csak úgy általánosságban. De sajnos mindenki ismerkedni akar, ki vagyok, honnan vagyok, hol élek...De még ha nem is kérdezik, egyszerűen nem lehet kikerülni egy beszélgetésben, hogy magáról is írjon az ember. Márpedig pont azért vagyok ezen az oldalon mert anonim. Szóval, néhány üzenetváltásos beszélgetések ha alakulnak azok jók, azok még tudnak általánosság talaján maradni.
2023. aug. 25. 09:01
12/13 anonim válasza:
csak neha, de nagyon ritkan inkabb
2023. aug. 25. 22:50
13/13 anonim válasza:
Igen szoktam. Néha jó beszélgetni valakivel. Csak nem mindig tart sokáig a beszélgetés.
2023. aug. 27. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!