Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Láttam egy srácot a strandon...

Láttam egy srácot a strandon aki tetszett de sajnos nem tudom nevét , hogyan tudnám kideríteni?

Figyelt kérdés
A srác vizimentőként dolgozik, de sajnos nem tudok róla mást . Kérlek ne írjatok gonosz utálkozó hozzászólásokat mert semmi érteme és bántó. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm

#strand #Hogyantalaljammeg
2023. aug. 18. 23:24
1 2
 1/12 anonim válasza:
Annyira nem lehet nehéz dolgod, mert tudod, hogy melyik strandon dolgozik és azt is, hogy mit. Próbáld felvenni a kapcsolatot a stranddal, illetve menj el oda megint, mert akkor lehet esélyed, hogy beszélj is vele.
2023. aug. 18. 23:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nyaraláson voltam ott és nem biztos , hogy újra megyek még a nyáron de van rá esély. Mit kellene a strandnak írnom? Szerintem egy személyleírásra biztosan nem válaszolnak:(
2023. aug. 18. 23:40
 3/12 anonim válasza:
Ha nagyon fontos neked, menj megint. Nem érne neked annyit?
2023. aug. 18. 23:43
 4/12 anonim válasza:
Hát, ha ennyit se vállalsz, hogy legalább egyszer visszamenj oda, akkor utána mégis mit fogsz csinálni?!!!!
2023. aug. 19. 06:23
 5/12 anonim válasza:
Menj oda hozzá, aztán kérdezd meg tőle.
2023. aug. 19. 10:11
 6/12 anonim válasza:
Dávid, Hasszelhoff Dávid a neve.
2023. aug. 19. 13:27
 7/12 anonim válasza:
Fotózd le és tedd be a google lens-be. Vagy inkább menj oda hozzá hogy figyeljen rád mert nem tudsz jól úszni.
2023. aug. 19. 18:18
 8/12 anonim válasza:
Lehet ő is csak nyári munkán van ott nem is ott lakik.
2023. aug. 19. 22:37
 9/12 anonim válasza:

Menj oda hozzá, kérdezd meg tőle, hogy itt milyen mély a víz. Aztán ha nincs névtáblája, csinálj úgy, mintha hallottad volna, hogy kiabálnak:"BALÁZS!"

Kérdezd meg tőle:"az előbb ide kiabált egy nő, hogy Balázs, neked szólt, nem hallottad?"

Aztán azt mondja: "Nem, én Xy vagyok." (vagy azt, hogy Balázs 😆😆😆

2023. aug. 19. 23:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Az utolsón kiégtem , szerintem az nem működne de azért kösziXD
2023. aug. 20. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!