Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Beleszerettem egy arab fiúba...

Beleszerettem egy arab fiúba mégis rosszérzésem van. Ti mit gondoltok?A többi lent

Figyelt kérdés
Megismertem egy arab fiút , keresztény ő is, de bizonytalan vagyok hogy van e jövőnk. Nem tudom mihez kezdene ő Magyarországon vagy egyáltalán tudna e itt élni vagy milyen lenne a kapcsolat hiszen mégis más kultúra. Tapasztalatokat véleményeket várok.
2023. aug. 14. 20:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ezt engedd el nyugodtan, nem te vagy az első aki egy egyiptomi / tunéziai / marokkói nyaraláson beleharaborodott egy helyibe.
2023. aug. 15. 10:27
 12/16 anonim válasza:
Nem keresztény és nagy bajba fogsz kerülni.
2023. aug. 15. 14:33
 13/16 anonim válasza:
تقیة
2023. aug. 15. 14:35
 14/16 anonim válasza:

Nekem is arab a szerelmem. Nagyon nehez. Szeret engem nagyon, megis minden nap egy kuzdelem. Ennek ellenere soha nem csinalnam vissza. Ha szeretitek egymast, es tenyleg szereted, akkor ugy lehet csak tul elni ha ugy nezed komplexen az egeszet, hogy csak lelkek vagytok es a 2 lelek szereti egymast.

Lehet hogy jo lenne neki M.o-n, de lehet hogy nem. Egy vmi tuti; soha ne eld bele abba magad h ez a kapcsolat olyan lesz mint egy europai emberrel. Mert ők nem azok. Ha ezt eltudod fogadni, es nem akarod ra eroltetni hogy "legyel olyan mint egy magyar" akkor mukodhet. Ha foglalkoztat a tema, es olvasgatsz a neten, forumokon, csoportokban, a sok negativ mellett rengeteg boldog magyar-arab kapcsolat van. Neki egy kicsit atkell alakulni magyarra, de ez rad is ervenyes. Sok sikert kivanok Nektek

A

2023. aug. 17. 22:01
 15/16 anonim válasza:
Áldja az urat, a teremtő jó istent?
2023. aug. 17. 22:08
 16/16 anonim válasza:
Férjem Egyiptomi. Turista helyeken általában ezek a fiúk minden nőnek szerelmet hazudnak. Vigyázz ezzel nagyon. Sok a vízum vadász sajnos. Egyébként szinte lehetetlen manapság Magyarországra vizumot szerezniük .. házasság útján legalábbis. Az hogy keresztény semmit nem jelent. A kultúra sokkal inkább. Mi is végig veszekedjük az életünket férjemmel. Hiába szeretjük egymást sok a nézet eltérés nagyon. Hány évesek vagytok?
2023. nov. 6. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!