Csak én vagyok így ezzel vagy esetleg valaki más is?
(Trágár,sèrtő megjegyzéseket nem kérek,köszönöm!)
Mindig is az volt a bajom hogy a magyar fiúk nem igazán tetszenek inkább a cigány (roma) fiúk jönnek be. Igazából azt hogy miért pont ők azt nem tudom de valamiért olyan "olaszos,, beütèsük van (akad olyan is) ami nekem nagyon tetszik. A magyar srácokkal sincs bajom egyáltalán viszont ők nem jönnek be.
Nem szeretem magamban ezt mert ezek a sztereotípiák Magyarországon nagyon jelen vannak és én nem ismerkedtem még cigány fiúval mert egyszerűen nem merek de nagyon tetszenek pedig . De nem ezek az idős, elhízottak hanem a fiatal srácok. Egyèbkènt én úgy veszem észre hogy a cigány srácoknak bejövök ami amúgy rájuk nem jellemző hogy magyar lány tetszene nekik. Amúgy hosszú fenékig erő hajam van, mikor megyek valahova legtöbbször szoknyát veszek fel, de az sem mini szoknya hanem pl térdig erő vagy kicsit térd fölött. Úgyhogy lehet ezért.
A kèrdèsemet nem rasszista szándèkkal írtam ki, félre értés ne essék! 😊
Ez sajnos így van, a cigánység zöme nem épp az egyszerűségükről híres,d e közöttük is vannak teljesen normális, hértköznapi családok.
Persze nem a legegyszerűbb ezeket megtalálni, de hát sajnos ez van. Sok sikert kívánok a pár találáshoz.
Át kell lépni a szokásos sztereotípiákat, csak úgy fog benni, hogy ha odamész hozzájuk beszélgetni, mert valószínűleg ők nem fognak odamenni hozzád.
Csak olyanhoz menj oda aki tényleg bejön, ha meg bunkó lenne akkor simán otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!