Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kérlek tudnátok segíteni?

Kérlek tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szörnyen érzem magam. Úgy éreztem kezdek rendbe jönni de újra minden összeomlott. Kívülről egy nagyon mosolygós lány vagyok, senki nem érzékeli hogy rosszul vagyok, nem is várom el, csak nem akarom hogy tudják.

Kérlek írjatok motiváló üzeneteket vagy valamit.

Annak is örülnék ha valaki véleményt mondana rólam külsőre.

🥺😔

16/l

2023. aug. 8. 19:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ha gondolod, küldj képet és írd le, mi a probléma, amitől ennyire kivagy.
2023. aug. 9. 07:18
 12/17 anonim válasza:

Küldessz képet?

Mondok öszinte véleményt

2023. aug. 9. 07:57
 13/17 anonim válasza:
Ha küldesz képet magadról, tudok írni pozitív véleményt a külsődre!
2023. aug. 9. 09:21
 14/17 anonim válasza:
Ha gondolod én is szívesen megnézlek.
2023. aug. 9. 15:04
 15/17 anonim válasza:

Nem sokat árulát el, de az hogy mosolygós vagy mindenféle képpen egy pozitív tulajdonság.

Irhatsz privátba, ha ugy érzed. Veled egy idős vagyok!

2023. aug. 9. 17:29
 16/17 anonim válasza:
Valakinek írt?
2023. aug. 9. 21:15
 17/17 anonim válasza:

Ha akarod írhatsz privben és beszélhetünk. Nekem is voltak (és néha vannak) nehezebb időszakaim, és örülnék ha én is segíthetnék valakinek.

A kinézeted pedig nem fogom dícsérni. Az önértékelési problémák egyik tulajdonsága, hogya valaki külsőleg kap cáfolást az önmagukról alkotott képükre (jelen esetben arra, hogy nem néznek ki jól), akkor az etetni fogja azt, és még mélyebben beletaszít. Ha tartósan így érzed magad, akkor viszont beszélj egy szakértővel. Nem szégyen segítséget kérni, sőt, sok esetben elismerni, hogy szükséged van rá is egy hatalmas dolog, nemhogy még lépni is az ügyben.

Nyugodtan írhatsz, ha akarsz.

2023. szept. 17. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!