Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kik vannak nagyobb hátrányban...

Kik vannak nagyobb hátrányban társkeresésben?

Figyelt kérdés

1.Azok a nők/férfiak akiknek valamilyen anyagi problémáik vannak.

2.Azok, akiknek valamilyen testi fogyatékosságuk van.

3.Akiknek szellemi fogyatékosságuk van, de csak első stádiumról van szó.

Én magam testi fogyatékosok közé tartozom, látássérült vagyok, így ez már sokaknál kizáró ok, amikor megtudják. De persze mikor még nem tudják, jönnek a bókok, egyebek.

Én ezt furcsának tartom.

Vannak mások is így még?

Léteznek még olyanok, akiknél nem akadály ez? (Főleg, hogy én és a többi ilyen ember nem tehetünk erről.)

2023. júl. 30. 15:32
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
20, igen haladóbb országban valóban. Itt sok az általánostás, pl. ha székben van tuti le van bénulva, pedig ezer betegség van, ami nem feltétlen a bénulás mint pl. nálam sem.
2023. júl. 31. 13:44
 22/28 anonim válasza:

Én nem is tudom mit szólnának a szüleim, ha a barátnőm akit hazavinnék, kerekesszékben lenne.

Mindenki tehernek gondolja, pedig nem az.

Amúgy is mennyi mindent megteszel a párodért, ha nem mozgássérült.

De persze, ez kezd kikopni, rajtunk múlik mi lesz a jövőben.

2023. júl. 31. 13:47
 23/28 anonim válasza:

22

Sajnos sokan nem így gondolkodnak mint te. :(

2023. júl. 31. 13:51
 24/28 anonim válasza:

Ne csüggedj, jobb lesz.

Mondjuk akik 20 év körül vannak, azoknak amúgy is nehéz a társkeresés.

2023. júl. 31. 13:53
 25/28 anonim válasza:
Köszönöm, igyekszem kitartó lenni!
2023. júl. 31. 13:59
 26/28 Péter0255 válasza:
Szintén a fogyatékosságra szavazok. Hallássérült vagyok, 3 évvel ezelőtt lettem az, épp hallóként szulettem. Annyi még megmaradt a hallásomból, hogy kettesben, háttérzajok nélkül, artikulálva, hallókészülékkel, stb tudok kommunikálni, de társaságban nem... kevés ember hajlandó rászánni az időt egy emberre... 25 éves vagyok, és még semmi. Minden megteszek, de már a reményt is kezdem feladni.
nov. 28. 18:39
 27/28 anonim válasza:

26.

Megkérdezhetem, hogyan vesztetted el a hallásod?

nov. 28. 19:34
 28/28 anonim válasza:

Péter0255 keress olyan társaságban partnert/ barátot akik hasonlóhátrányos élethelyzetben vannak mint te, ne online.

fordított esetben te együtt akarnál lenni egy hallássérülttel?

-NEM!

Használd a google keresőt és ott tuti, hogy lesznek ilyen közösség események, programok ahol lehet ismerkedni...

dec. 6. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!