Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek sem kedvel engem...

Szerintetek sem kedvel engem igazán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tinderen nemrég elkezdtem beszélgetni egy sráccal, majd onnan átmentünk Facebookra.

Itt állandóan azt csinálja, hogy írok valamit, megnézi, majd órák múlva válaszol.

Ez csak szerintem jelenti azt, hogy nem igazán érdeklem? Mert nekem ez jön le belőle. Nekem ez

olyan, mintha élőben kérdeznék valamit, ő meg elmenne válasz nélkül pl vásárolni egyet, majd visszajönne és akkor válaszolná meg a kérdésemet:D

Sajnos engem ezzel nagyon ki lehet akasztani, akkor inkább örülnék, ha meg sem nézné, csak majd ha tényleg ráér egyből válaszolni.

Így olyan, mintha csak kényszerből beszélgetne velem.

Pedig érdeklődő, normális, de valahogy úgy érzem, hogy mégse fogtam meg igazán, ha ennyire nincs kedve válaszolni.

Ti mit gondoltok?

2023. júl. 30. 14:45
1 2
 11/16 anonim válasza:
Dehogynem fair vele szemben az, ha massal is ismerkedsz, o is ezt csinalja. Foleg egy tinderrol osszeszedett fazonnal, ami koztudottan is inkabb szexpartner kereso. A jelek szerint talalt mast, aki jobban erdekli. Ne varj tole tobbet, majd jon masik.
2023. júl. 30. 15:54
 12/16 anonim válasza:

Ez a nőkre jellemző általában🙄

Ha annyira érdekelnéd akkor szánna rá időt, hogy válaszoljon. Szerintem nem egy komoly ember.

2023. júl. 30. 19:58
 13/16 anonim válasza:

Miért kell egyből rosszra gondolni?

Nálam is ilyesmi szokott lenni, de nem azért mert nincs rá időm. Van hogy nem jut eszembe jó téma, át is kell gondolni, hogy mit írsz, mert egy rossz üzenet/unalmas téma és vissza se írnak már.

Lehet, hogy éppen hangulat ingadozása van azért ír ritkábban.

Lehet filmezik vagy sokat telefonál, elfoglalt.

Ha ír neked magától, akkor valamid csak érdekli. Ha ez meg téged zavar, akkor mondjad meg neki.

2023. júl. 30. 22:25
 14/16 anonim válasza:

13#

Mert mindenkinek arra van ideje amire szán.

Engem ha valaki érdekel akkor annak válaszolok.

Lehet csak azt írom hogy ne haragudj de most egy kicsit elfoglalt vagyok mert....

de akkor is írok.

Nem hagyom hogy találgasson miért nem írok.

Viszont ha nem válaszolok csak sokára, akkor elvesztette az érdelődésem.

2023. júl. 31. 04:16
 15/16 anonim válasza:
Ez pontosan ugy mukodik, ahogy a #14 irta. Nem erdemes remenykedni, talalgatni. 🤷‍♀️
2023. júl. 31. 10:51
 16/16 anonim válasza:
A lányok is ugyanezt csinálják, mással is ismerkedik vagy csak nem érdekled annyira már. Olyan lehet, hogy 1 napig nincs ideje válaszolni, de minden alkalommal órákig, napokig tart, arra senki ne mondja, hogy ennyire nem érne rá.🙄
2023. júl. 31. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!