Keresztény lányok, van itt köztetek olyan, aki eltartana egy sérült keresztyén fiút?
Ha el is tekintünk a kérdés szürrealitásától, akkor sem értem, mégis miért szempont a vallás?
Miért lényeges az, hogy te keresztény vagy, s miért lényeges az, hogy a lány is keresztény legyen?
Lucifer-666 fióknévvel egészen biztos vagyok abban, hogy polgárpukkasztás a célod. Mindenesetre gyerekes...
"Mindenesetre gyerekes..."
Vagy zseniális.
A keresztény Istennel egyenértékű angyal, aki szembefordult a keresztény Istennel (sérült keresztény fiú).
7. válaszolónak:
A gyerekest arra értettem, ha ezzel polgárpukkasztás a célja.
Ha ismernéd a keresztény hitet, biztosan nem írnál olyanokat, hogy az Istennel "egyenértékű" angyal. Hogy lenne már egy teremtmény egyenértékű a teremtőjével? Pont ez volt a gőgje és a lázadásának az oka. Istennek képzelte magát, aztán le is vágták a pokolba.
Ha olyan egyenértékű lenne, nem alázták volna porig, legyőzve, örökre a tüzes tóba vetve.
Ezzel tükröt állítani a célom az elvakult keresztényeknek.
Egy emberért csak halállal lehet önfeláldozni magunkat?
Ha meg nem áldozzák fel magukat, akkor csak demó keresztények vagy divatból keresztények?
Miben másabbak egy pogánynál, aki szintén próbál "jó" ember lenni, akivel együtt is lehet élni? (gyerekkoromban azok a keresztények csúfolták a pogány gyerekeket, akik azt sem tudták, hogy ki Jézus és irtóztak a hittantól).
Attól miért jobb valaki, ha kegyelmet kér a folyamatos rémtetteiért és helyesli egy másik ember megfeszítését?
A kérdést nem a társkereséshez írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!