Kergetem a szerelmet?
Sajnos igen, és úgy tapasztalom olyan, mint az irracionális számok. Egyre közelebb, mégis távol.
Nyilván ilyenkor a férfi neméhez méltó erőt szeretne sugározni, de talán itt, a személyazonosságom felvállalása nélkül, esetleg így is megpróbálom, hiszen mit veszíthetek. (Pár percet.)
Lényegi információ, hogy Budapesten élek, mint huszonéves egyetemista, aki második diplomájáért küzd, az élet viharos tengerén, ráadásul a szívem miatt két fronton.
Amennyiben esetleg távolabb laksz az országban, szívesen lelátogatok, hiszen esetlegesen még majd össze is költözhetünk, egyébként sincs ellenemre az utazás.
Sajnos én is kezdem egyre reménytelenebbnek érezni a helyzetem, és egyre távolabb érezni magamtól a szerelmet. Ami így 23 évesen kicsit korainak hangozhat, és a szívem még nyitott is, a magam módján próbálkozok is, de semmilyen épkézláb lehetőség nem jön már jó ideje.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!