Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Esetleg itt van olyan akinek...

Esetleg itt van olyan akinek lenne kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben nem akar összejönni semmi,próbáltam ismerkedni,de senki nem gondolja komolyan. A neten egyáltalán nem lehet,élőbe is próbáltam buliba de ott is csak a dugásra mentek,illetve kiderült hogy egy nagy hazudozók,én utálom ha valaki nem őszinte és még az írásából is kikövetkeztetem hogy nem mondd igazat. Tényleg próbáltam már az ismerkedést de semmi,én meg nem fogok egy férfi után sem szaladgálni ha arra nem hajlandó hogy írjon valamit,még párszó is jó csak legalább írjon mindennap nem az hogy eltűnik meg hetekig nem ír vagy soha többet. Annyira örülnék ha egyszer összejönne már végre ez az ismerkedős téma,már belefáradtam abba hogy keressem ezért az utolsó lehetőséget itt gondoltam kiírni. Esetleg valaki innen akinek valóban komolyak a szándékai és két nap múlva nem tér ki a dugásra vagy egyéb olyan dolgokra. Lenne kedve ismerkedni?. Én 19L vagyok,lehetőleg hasonló korosztály lenne az elvárt! Köszönöm hogy elolvastad, ha érdekel kérlek írj!
2023. júl. 17. 19:32
 1/6 anonim válasza:
Van persze 27F
2023. júl. 17. 19:44
 2/6 anonim válasza:
Hmm… 🤔 Ismerős érzések. Beszélgethetünk ha gondolod. 30/F
2023. júl. 17. 20:49
 3/6 Subidubidu1234 válasza:
Nemrég írtam 👋🏻
2023. júl. 17. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Sokan írtok,mindenképp megpróbálok válaszolni,akinek tudok,viszont arra kérlek titeket 30 vagy fölötte kérlek ne írjanak! Köszönöm
2023. júl. 17. 21:58
 5/6 anonim válasza:
Komoly szandekaim vannak, elolrol hattulrol barmilyen iranybol :D
2023. júl. 17. 22:56
 6/6 anonim válasza:

En szivesen beszelgetek veled, ha gondolod megadhatom a facebook/linkedIn profilomat. ( mas feluleleten nem vagyok jelen )

24F

2023. júl. 17. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!