Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok!Valaki ismerkedni? 20F.

Antal456 kérdése:

Lányok!Valaki ismerkedni? 20F.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Antal vagyok 20 éves fiú.Sajnos elég nehezen kezedményezek,sokak szerint már-már antiszociális vagyok.A lányokhoz már évek óta úgy állok,hogy nagyon köszönni sem merek nekik mert egyből a kinézetem miatt vagy kicsúfoltak,ha pedig ''komolyabb'' dolgora került volna a sor(értsd:ismerkedés) egyből kosarazva lettem.Úgy látom,hogy az én generációmban valahogyan az ismerkedés átfordult egyfajta toxikus aspektussá.Mit értek ez alatt? Vagy első ráznézésre megítélünk valakit,és ha nem jön be szóba sem állunk vele többet.Ez fiúknál és lányoknál is ezt tapasztaltam.Persze én vagyok a régi módi,és kinézetre sem vagyok tökéletes(első sorban az arcom miatt de a kinézetemről nem tehetek.)Szóval magamról kb.ennyit egyenlőre,igyekszek pozitívan állni a dolgokhoz és remélem van közetek olyan aki a leírtak ellenére szívesen ismerkedne velem.(Vagy legalább beszélgetni.) Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. júl. 13. 20:50
 1/1 anonim válasza:
Kuldj képet
2023. júl. 14. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!