Én szeretek beszélgetni de nem keresek társat. Viszont sok gyökér nekem is írt már.
35N
Nekem még nem sikerült. Volt 1-2 nő akivel több hónapig is beszélgettem, de aztán valahogy mind eltűnt szó nélkül.
Egyik nap még tök vidáman beszélgettünk egymással, másnap már nem is válaszoltak.
Igen, belefutottam már sok kamuba is itt, de akikkel hosszabban beszélgettem, azok biztos, hogy valódi nők voltak.
Amúgy az a legfurcsább, hogy volt akivel már az elején tisztáztuk, hogy nem lesz semmi, mert nem jövünk be egymásnak. Majd ezután még fél évig tök jól elbeszélgettünk barátilag. Minden reggel üzenettel kezdte, hogy "jó reggelt, szép napot", este ugyanúgy elköszöntünk egymástól. Aztán ő is ugyanúgy eltűnt köszönés nélkül.
Azért mert nem ismeretik a nők lelkivilágát.
Barátság nekik nem tartós, csak addig irnak amig unatkoznak
Az egyetlen hogy megtarsd őket hogy találkozol velük és megszerzed. Másként mész a kukába
Azt is ismerem, elfelejtik sokszor nem járnak az oldalra hetekig hónapokig, annyira aktív szociális életet élnek meg vannak a világukba hogy nekik egy üzenet nem is veri ki ingerküszöböt.
Lásd húgom ő is ismerkedett innét és volt eltünt hetekig hónapokig mert elfelejtette oldalt ilyen a női agy tényleg. Nekik ez az egész írás szinte semmit sem jelent, férfi aggyal más súlya van, de nőknek csak ami életben történik számít, amit fizikailag élnek át. Írkálás egy büdös nulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!