Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt gyakorin lehet barátnőt...

Itt gyakorin lehet barátnőt találni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 13. 17:22
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mielőtt a sok fiatalember felbátorodik, és írna a "lánynak" szólok hogy a #6os kommentelő kamu
2023. júl. 13. 18:23
 12/25 anonim válasza:
ne már, már majdnem írtam neki :(((((
2023. júl. 13. 18:29
 13/25 anonim válasza:

Én szeretek beszélgetni de nem keresek társat. Viszont sok gyökér nekem is írt már.

35N

2023. júl. 13. 18:33
 14/25 anonim válasza:

Nekem még nem sikerült. Volt 1-2 nő akivel több hónapig is beszélgettem, de aztán valahogy mind eltűnt szó nélkül.

Egyik nap még tök vidáman beszélgettünk egymással, másnap már nem is válaszoltak.

2023. júl. 13. 18:44
 15/25 A kérdező kommentje:
Lehet kamuk voltak ők is mint ahogy itt a 6os
2023. júl. 13. 18:46
 16/25 anonim válasza:

Igen, belefutottam már sok kamuba is itt, de akikkel hosszabban beszélgettem, azok biztos, hogy valódi nők voltak.

Amúgy az a legfurcsább, hogy volt akivel már az elején tisztáztuk, hogy nem lesz semmi, mert nem jövünk be egymásnak. Majd ezután még fél évig tök jól elbeszélgettünk barátilag. Minden reggel üzenettel kezdte, hogy "jó reggelt, szép napot", este ugyanúgy elköszöntünk egymástól. Aztán ő is ugyanúgy eltűnt köszönés nélkül.

2023. júl. 13. 18:53
 17/25 anonim válasza:

Azért mert nem ismeretik a nők lelkivilágát.

Barátság nekik nem tartós, csak addig irnak amig unatkoznak

Az egyetlen hogy megtarsd őket hogy találkozol velük és megszerzed. Másként mész a kukába

2023. júl. 13. 19:59
 18/25 A kérdező kommentje:
És arra mit mondasz #17 ha kommentelnek ismerkedős kérdés alá hogy írjak, írok (nem sok idő múlva, tehát nem az van hogy 1 hét múlva amikor már nyilván lehet meggondolta magát) és nem írnak semmit se vissza.... :D Akkor minek kommentelnek eleve?
2023. júl. 13. 20:06
 19/25 anonim válasza:

Azt is ismerem, elfelejtik sokszor nem járnak az oldalra hetekig hónapokig, annyira aktív szociális életet élnek meg vannak a világukba hogy nekik egy üzenet nem is veri ki ingerküszöböt.

Lásd húgom ő is ismerkedett innét és volt eltünt hetekig hónapokig mert elfelejtette oldalt ilyen a női agy tényleg. Nekik ez az egész írás szinte semmit sem jelent, férfi aggyal más súlya van, de nőknek csak ami életben történik számít, amit fizikailag élnek át. Írkálás egy büdös nulla

2023. júl. 13. 20:10
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, szerintem ha valaki itt ismerkedik az azért olyan überkirály szociális életét nem élhet, de lehet tévedek.
2023. júl. 13. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!