Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, valaki? 23/F

Lányok, valaki? 23/F

Figyelt kérdés

Egy átlagos, önbizalomhiányos srác vagyok, aki tud szeretni.

172 cm magas vagyok, 110 kiló, a lábam 41-es.

Szeretek sétálni, romantikázni.

Van kedvetek ismerkedni?

2023. júl. 9. 12:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Ennyit erről.. senki nem ír. Köszi szépen!
2023. júl. 9. 14:29
 2/10 anonim válasza:
Szerinted kit érdekel egy dagi nyomigyerek?
2023. júl. 9. 21:05
 3/10 anonim válasza:

Kettesnek igaza van, csak szebben is lehetne ezt írni. A korodat tekintve te is valami agyhalott nyomoronc vagy már nem rosszból. Xd

Na de kérdező;

Figyelj, ez a mostani állapotod neked sem oké és ezzel tisztában vagy, tenni meg nehéz ellene, igen. De nézd, addig tegyél a saját egészségedért ameddig van rá alkalmad és nem arra ébredsz, hogy elszálltak a fiatal éveid. Ezt az egy életünk dolgot vedd komolyabban mert csupa megbánással végezheted.

Ha van egy stabil melód meg ilyesmi, akkor szerezz egy autót, legyen az a hobbid, az örömforrásod, így van mi motivál, van miért eljársz edzeni meg ilyesmi. Igen egy autó is tud motiválni így ha bírod őket. Persze ez csak egy példa volt. A lényeg a célkitűzés és az egészséges élet elérése. Utána már nem gyk-n kell kuncsorogni egy kis beszélgetésér és nem kell esténként szonorkodnod.

Sok kitartást!

2023. júl. 9. 22:07
 4/10 anonim válasza:
Sajnos sokan csak ebből értenek.
2023. júl. 9. 22:47
 5/10 A kérdező kommentje:
A lábam 41-es, hiába fogyok le, ez nem fog változni..
2023. júl. 10. 10:47
 6/10 anonim válasza:
Nem a lábaddal van a gond
2023. júl. 10. 12:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Milyen autót vegyek szerintetek? Van jogsim már 2 éve, de nem nagyon használtam, első autóm lenne, tanulni akarok rajta, szóval lehetőleg olyan kellene, amit nem kell félteni, de ugyan akkor viszonylag biztonságos és nem papír autó
2023. júl. 10. 13:04
 8/10 anonim válasza:

Valóban nem azzal van a gond, hogy 41 es a lábad, ennek semmi köze ehhez. Illetve nincs ezzel semmi gond, nem értem mi a bajod vele.

Egyébként a Volvo egy jó autómárka, azokban van anyag, meg is látszik a tömegükön. :D

Én biztonság szempontjából onnan válogatnék. Meg egyébként sem rossz autók, nekem bejönnek.

2023. júl. 10. 13:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Most újra mértem magam, 179cm magas vagyok, csak már rég mértem és nem tudtam. A lábam pedig 44-45ös, a cipőim megnéztem. rá álltam a mérlegre, a súlyom 2021ben tényleg 110 volt, de most már csak 88.
2023. júl. 10. 20:10
 10/10 anonim válasza:
Legalább már hülyébb nem leszel.
2023. júl. 11. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!