Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan bírjam rá a nőket...

Hogyan bírjam rá a nőket arra, hogy kérdezzenek?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam több online társkeresőt. Nagyon sokszor futok bele abba a "kihívásba", hogy csak én érdeklődöm a másik iránt. Így gyorsan leépül a kommunikáció.

2023. júl. 4. 10:24
1 2
 1/11 anonim válasza:

Azok nem nők.. Jó esetben fizett nők, hogy fizess az oldalért, esetleg férfiak, esetleg BOT-ok.. Hidd el ez ilyen, amint fizettél ilyen oldalakon már elérték a céljukat és nem beszélgetnek.

Élőben ismerkedj, pld rendezvényeken, olvasóklubban, elolvastok könyveket van közös érdeklődés, ha szépen adod elő magad felkeltheted ott az emberek érdeklődését.

Sportolj, ugyanúgy tudsz ott tündökölni és érdekesnek mutatni magad és ott is közös az érdeklődés.

2023. júl. 4. 10:34
 2/11 anonim válasza:
Máshol sem sokkal jobb a helyzet, rengeteg az agyhalott, közönyös nő, a társkeresők tele vannak kamu profilokkal, aki meg valós személy, az megszokta, hogy rengeteg az érdeklődő, és mindegyikük azt hiszi, hogy neki alanyi jogon jár egy top 10-es pasi. Felesleges köröket futtatnak le veled, kiteszed a lelked is, de max. csak egyszavas válaszokat kapsz. Mondjuk amikor ennyire nagy közönyösséget tapasztalok bárhol, akkor rövid idő után tiplizek, nem fogok könyörögni senkinek.
2023. júl. 4. 10:42
 3/11 anonim válasza:

#2,

kedvencem, amikor valakiről folyik a zsír és kiírja, hogy ő neki sportos pasi kell, aki iszonyat izmos és konkrétan olyan undorító, hogy bottal nem piszkálnám..

Sajnos tényleg így van, társkeresőre az agyhalottak felmennek, felhízik a májuk, mert a sok élettelen ráír, ezáltal azt látja, hogy mekkora érdeklődés van iránta és növeli az elvárásait.

2023. júl. 4. 10:54
 4/11 anonim válasza:
Ez úgy lehet megoldani, hogy nem kell húzni az írogatást. Találkozni kell minél előbb és élőben minden kiderül.
2023. júl. 4. 12:32
 5/11 anonim válasza:
#3: Tudom, épp ma néztem rá a Badoo-n a profilokra, és volt egy csaj, aki az egészséges teltség és a durvább molettség határán egyensúlyozott a képei alapján, de azért kiírta, hogy neki a vékony srácok az esetei. És neki még nem is voltak kimondottan irreális elvárásai, vannak nála sokkal durvábbak is.
2023. júl. 4. 14:51
 6/11 anonim válasza:
3-as hasonlóan vélekedek én is. Általában (tisztelet a kivételnek) az a kategória rendelkezik magas elvárásokkal, de ő nem tenne semmit a kapcsolatban.
2023. júl. 5. 08:19
 7/11 anonim válasza:
5: És miért ne lehetne egy teltebb nőnek a vékony férfi az esete? Ebből még nem derül ki, hogy ki, hogy néz ki. Egy vékonyabb és egy kevésbé vékony ember is nézhet ki jól. És hány elhízott férfi van, akinek csak a modell lányok jönnek be? Az nem gond?
2023. júl. 5. 09:01
 8/11 anonim válasza:
#7: Azért a "teltebb lányok" közül elég kevés néz ki jól, legalábbis akiket társkeresőkön látok. Nem tudom, hány elhízott férfi akar modelleket maga mellé, a dolognak ezt a részét nem ismerem. Azt viszont tudom, hogy engem a hatvan-egynéhány kilómmal már nem egyszer megtaláltak olyan csajok, akik legalább 80 kilósak voltak, de talán még kövérebbek is. Egyébként sokszor pont a nőktől lehet olvasni/hallani azt, hogy "ismerkedj a saját szinteden".
2023. júl. 5. 19:00
 9/11 anonim válasza:

Magamból indulok ki: ha nem jön be a pasi akkor nem kérdezek.

Mondjuk én rettenetesen válogatós vagyok, az elmúlt 5 évben két (azaz 2) férfin akadt meg a figyelmem egyáltalán. Valószínűleg nem vagy jó pasi, nem a (szintén gáz) csaj felhozatalt kell okolni...

2023. júl. 6. 10:04
 10/11 anonim válasza:
#9: Vagy a hozzád hasonlóan túlzottan finnyás nőket... Azt azért nehezen hiszem el, hogy az öt év alatt általad látott több száz vagy ezer férfi közül csak kettő volt "jó pasi", a többi meg szar. Szerintem ha a pasik megfeszülnének, akkor sem tudnának "elég jók" lenni a hozzád hasonló nőknek, bár azért rád is kíváncsi lennék, hogy te milyen lehetsz, mennyi joggal válogatsz ennyire.
2023. júl. 6. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!