Miért csinálta ezt?
Van egy srác akivel látásból ismertük egymást, aztán találkoztunk a munkahelyemen, és rámírt hogy mióta dolgozok ott, mert még nem látott.
Elkezdtünk beszélgetni, majd egyik este mindketten ráértünk, úgyhogy összefutottunk. Nem történt semmi, csak sétáltunk egyet a városban, majd hazakísért és elköszöntünk egymástól.
Rá kb 20 percre írt hogy milyen jól érezte magát, és hogy máskor is talizhatnánk még a héten. Az egyetlen gond csak az volt, hogy azon a hèten pont minden nap késő estig dolgoztam, szóval nem jött össze.
Instán továbbra is beszélgettünk, de egyre ritkábban válaszolt, majd végül nem is írt. Pár nap elteltével újra írt hogy mizu meg minden, de aztán végül újra elkezdte hogy fél napig tart mire válaszol, pedig ő írt rám. Aztán végül megkérdeztem tőle hogy amúgy most mi van vele, amire az volt a válasza hogy most sok minden összejött, de majd elmeséli ha talizunk.
Azóta eltelt 2 hét, már nem beszélünk egyáltalán.
Nem az fáj a legjobban hogy ghostingolt, hanem az hogy elhitette velem hogy mennyire jól érezte magát velem, és hogy nagyon szeretne még találkozni, már meg is beszéltük mit csináljunk legközelebb, erre egyik napról a másikra teljesen eltűnt.
Én most azt a szempontot vettem figyelembe, hogy az alkategória "társkeresés" címszóval jelenik meg számomra a legfelső mezőben a "kezdőoldal" mellett.
A következő üzenet jutott el hozzám a szövegrészből: te arra számítottál egy munkatársaddal kapcsolatban - némi közös időtöltés után - hogy már meg is találtad azt, akivel akár hosszabb távra is terveznél...
Sajnos ebbe a tévedésbe mi nők elég gyakran belesétálunk. A férfiak nagyon nehezen adják fel a szabadságukat. Félnek a kötöttségektől. Viszonylag elég sokan vannak így. Talán csak az nem, aki nagyon szerelmes lesz egy pillanat műve alatt.
Ja, értem. Szóval egy vendég, aki fogyasztóként látogatott el a céghez.
Próbáltam elképzelni komolyabban a lelki szemeim előtt a helyzetet. Arra következtetésre jutottam eddig, hogy mindössze egy kicsit jobban felkelthetted az érdeklődését.
Viszont ez még nem biztos, hogy hosszútávú lesz. Talán egy kicsit babonás lehet, valószínűleg hisz abban, hogy nem véletlenül találkoztatok.
Esetleg ezt lehetne valahogyan kideríteni. A körítést valahogy ki kellene találnod, hogyan vezesd fel ezt a témát. Bár az is igaz, hogy általában nem a nők vadásznak a férfiakra. Szóval ezzel azért nem árt vigyázni...
Egyéb tippem most nincs több. Meg kell várni, amíg a sors keze rendezi magától az eseményeket.
Ui: én pl. több mint 15(!) évvel később jöttem össze valakivel, aki azelőtt szimpatikus volt. Folyamatosan csodálkozunk, hogy miért nem találtunk előbb egymásra. Elég jól kijövünk, egymásra tudunk hangolódni. Mindkettőnknek az első legjobb minőségű kapcsolata.
1-es voltam.
99%-ban egyet értek az #1-sel de csak azért mert jó ideje egyedül vagyok és így jobban szól rólam. De azért ha lenne ilyen “lehetőség” akkor azért kicsit jobban mocorognék ettől.
Szerintem kérdező ne bánd, hogy még az elején kiderült mennyire beszámítható. Aki az elején nem képes ettől többre az nem komoly ember. Én ilyet csak nők oldaláról tapasztaltam de úgy néz ki … F32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!