Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Most őszintén! Mennyire...

Most őszintén! Mennyire motivál ismerkedésnél a fizikai szükséglet?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy 1-10 skálan mérve, ahol 1 a semennyi, 10 a maximum.

Korotokat , németeket, sz.orientációt is írjátok le kérlek.

2023. jún. 25. 18:32
 1/9 anonim válasza:

Eléggé.

Kor német nekro

2023. jún. 25. 18:42
 2/9 anonim válasza:
Miféle fizikai szükséglet?
2023. jún. 25. 18:42
 3/9 anonim válasza:

Mit értesz fizikai szükseglet alatt? Legyen mit bedugnia/legyen hova bedugni? Mert ez elég fontos egy egészséges embernél.

Ha meg arra vagy kíváncsi hogy mennyire számít a külső akkor számít, de a skáládon mondjuk olyan 5-ös. Ha jól néz ki de nem érzem magam jól vele, vagy jól érzem magam vele de nem vonz szexuálisan akkor esélytelen a kapcsolat. Utóbbi esetben barátok lehetünk, van is jópár ilyen barátom.

22F, hetero

2023. jún. 25. 18:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Szexuális szükséglet
2023. jún. 25. 18:46
 5/9 anonim válasza:
De ez mit takar?
2023. jún. 25. 18:50
 6/9 anonim válasza:
Hidegen hagy. (F40)
2023. jún. 25. 18:52
 7/9 anonim válasza:

Nagyon,elvégre azért ismerkedik az ember,hogy szexeljen is.

40+,nem német,hetero

2023. jún. 25. 19:11
 8/9 anonim válasza:

Off: Most őszintén! De csak most 😄 mert máskor nyilván hazudtok...

Ez az alapfelvetés már a kérdés indításakor megjelenik, hogy én egyébként hazug vagyok, de most kivételt tehetek, mert úgysem látszik ki vagyok, nyugodtan elmondhatom itt a nem hazugságot 😅

On: egyébként nem tudok németül és németeket sem tudok hozni... ja ez még mindig off

Hazudtam, Még bennem sem lehet megbízni, úgy hazudok, hogy egyébként sosem szoktam.

Szóval..a Maslov piramis minden szintje érdekel, de csak miután az alapokat lefektettük, mert különben nehéz lenne a többire koncentrálni.

Effhuszonnyolcas bombázó (csak nem Tomnak hívnak)

2023. jún. 25. 19:35
 9/9 anonim válasza:
Sziasztok német vagyok én is. Nem nagyon úgy kb 4-es.
2023. jún. 26. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!