Ismerkedni valaki? 29F
Aktuális még ez a hirdetés?
Ha igen, akkor szívesen ismerkedem.
Kikötésem:-ne legyél fideszes, de Gyurcsány hívő se
-ne dohányozz, elég ha én csinálom
-legyél józan életű
-legyél hivő, minden vasárnap templomba megyek
-legyél sportos
-edd meg amít fözök
-legyen autod
-legyen jó fizeteséd, szép házad
Amit jómagamról tudni érdemes:
Mióra meghalt a férjem egxedül élek, de még mindig hiszek a szerelemben. Szeretek főzni, többnyire a barátaim id szívesen megeszik. Van 3 cicám. Kisnyugdíjas vagyok, 40 év után mentem nyugdíjba. Előtte pénztárosként dolgoztam a sarki cba-ban, 40 évig hűségesen. Számomra fontos a hűség. Ha szimpatikus vagyok, várom mielönbi leveledet.
Üdv: Edit (Ópusztaszer)
61 éves
Szia! Úgy látom túl sok érdemleges üzenetet nem kaptál. Én fiatalabb vagyok nálad, de írhatsz nyugodtan, ha gondolod.
18/L
Én is beállok a sorba. Látom nagyon kapós az úriember.
Vera vagyok, Füzesabonyból. A "holleanyó" jeligéről már többen ismerhedtek a Nők Lapja társkereső rovatából. Ott nem jártam sikerrel, úgyhogy gondoltam megpróbálom itt is, hátha. Úgyis azt mondják az internet korában élünk.
71 éves vagyok, 5 éve élek egyedül. Káros szenvedélyektől mentes, koromhoz képest aktív életmódot élek. Szeretek kertészkedni, kirándulni, színházba, koncertekre járni, golfozni, bingózni, olvasni. Egy hasonló értékrenddel rendelkező Úr személyében keresem az igazit, akit igazi tiszta szívvel tudnék szeretni. Azt vallom, sohasem késő újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!