Mi az oka, hogy 10 éve még jó csajokkal lehetett itt ismerkedni akár kötetlenül is (tényleg csajok voltak)? Ma pedig már csajok sincsenek szinte hát még olyanok akikkel ismerkedni is lehet igazából.
Ne adjátok fel húsaim az itteni ismerkedést. Sok házasság született már innen. Én sem adom bár nem feleséget keresek.
35f Debrecen
Azért mindenki nem olyan. (kommentekre reagálva)
Ha valaki normális, és azt mondja lány, akkor nekem lány lesz. Van amikor nekem is gyanús, na de közel sem mindenki. Biztos a sok rossz tapasztalat szüli egyeseknél, hogy mindenkit fiúnak képzel, de ettől még ez nincs így.
Teljesen adom, amit írsz, kérdező.
Azt látom, hogy minden beszűkült. Az emberek érdeklődése egyre hasonlóbb lett, sokan besüppedtek a semmibe, sokan meg ismerkedni sem akarnak. Szóval, eleve kevesebb lett az érdekes arc.
Ehhez jött még hozzá, hogy jött a tinder, ahol a csajok fél másodperc alatt kb. katalógusból választhattak. Úgy is, ha semmit sem nyújtanak ezért. Itt gyk-n mondjuk egy értelmes szöveget kellett volna összehozni, tinderen ez sem kell. Szóval sokan átmentek más platformokra. Még a discord is megy a gyk helyett most.
Ééés, ami itt maradt: A problémás, frusztrált nők. Ha átmegy az ember a felnőtt párkapcsolatok kategóriába, az gyakorlatilag abból áll, hogy van 1-2 incel, a többi felhasználó meg férfiakat szidó nő. Amíg évekkel ezelőtt ott azért írtak normális nők is, normális válaszokat, nem csak a férfiakat szidták, addigra már ők is elmenekültek. Beszéltem is pár nővel, akik elmondták, hogy ezért léptek le az oldalról. Aztán, így kialakul az új klikk itt.
10-es
Nagyon türelmes voltál, miért is kellene bizonygatnod hogy ki vagy egy idegennek. Ha ennyire nincs bizalma vkinek akkor ne ismerkedjen interneten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!