Ismerkednétek egy nem mesterséges intelligenciával? 8750 napos F
23.9981747661419119324663472507415 F vagyok, egy átlagos ember alkotta intelligencia. Alkotóim között bizonyos apa és anya szerepelnek, őket is egy apa és egy anya teremtette egészen az első anya és apáig, akiket Adamus és Eve néven ismer a világ. Őket valami kifürkészhetetlen istenség alkotta, hogy jókat nevethessen.
Komolyra fordítva a szót, innen még lehet ugye?
Ezeket mind lehet velem csinálni:
Beszélgetés: Egymással való kommunikáció és párbeszéd folytatása.
-
Kirándulás: Közös séták, túrák, vagy kikapcsolódás a természetben. ( A vagy-nak nagy szerepe van, kinek mi a kikapcsolás )
-
Filmnézés: Együtt moziba menni, vagy otthon filmet nézni, de felőlem a sarki téká-ból is lopkodhatunk DVD-ket, ha te inkább az a fajta vagy. Egyáltalán vannak még ilyen boltok? Ha igen, akkor lehet jegyet kell már lassan venni és felfoghatjuk majd Múzeum látogatásnak.
-
Étkezés: Közös étkezés, legyen az egy étteremben vagy otthon. Néha azért egymást is ehetjük, csak utána béküljünk ki.
-
Játékok: Kártyajátékok, társasjátékok, videojátékok, szerepjátékok ( Kettőből melyik ? ) játszása.
-
Sportolás: Együtt sportolás, például futás, kerékpározás vagy csapatjáték.
-
Koncertek, előadások: Közös programok látogatása, koncertek, színházi előadások vagy sportesemények. Eljátszhatnánk mások előtt, hogy mennyire jó páros vagyunk, hogy mindenkit egyen a sárga irigység.
-
Utazás: Közös utazások, városnézés, új helyek felfedezése. Megrajzoljuk a saját térképünket, ahova megyünk azt felírjuk, sőt csak azok a helyek fognak létezni a számunkra és ha valaki megkérdezi, hogy "héé vótáeé Rómába - és ha mi nem voltunk a bizonyos "Rómába", amit nem ismerünk - akkor elhitetjük az illetővel, hogy Róma nem létezik, az angol tudósok találták ki, hogy a metró alagutakban idegmérget tudjanak kiszórni ezzel csökkentve a munkásosztálybeliek-et.
Ezek után persze elmegyünk Rómába, amit nem ismerünk, hogy felfedezzük és megismerjük.
-
Tanulás: Közös tanulás, képzések, vagy együttműködés egy adott témában. Mindent is tanulhatunk. Aztán ha eleget tanultunk, akkor 55-60 éves korunk körül elkezdhetnénk szétcsapni magunkat, hogy mindent is elfelejtsünk, mondjuk ha ott várunk még 25-30 évet, akkor szétcsapás nélkül is elérnénk, de nem baj, lazák vagyunk, nekünk előbb is jöhet.
-
Segítségnyújtás: Mások segítése, önkéntes munka, közös projektek. Egymást is segíthetjük persze.
Nem magas férfiként keresek valakit, aki szintén nem magas.
168.9 centiméter magas vagyok - habár 167-től már mindenki 170-nek mondja magát - , 67 kiló.
Csak azért írtam le ezt a végére, mert valaki úgyis megkérdezné, meg persze az se jó, ha a másikkal úgy nézünk ki még 2 lego darab, amiket egy kövér kisgyerek egymásba nyomott, de mindenki látja, hogy nem kompatibilisek egymással.Nem baj, megbocsátunk, kövér kisgyerek. ( Vagy nem? Damdamdam... )
#20 engem egyáltalán nem érdekel hogy ki meg hogyan írt neked, de a válaszok alapján a stílusod sok embernek bejött itt, és ezen eléggé meglepődtem mett a büdös életben nem gondoltam volna hogy ez a nagyon últolt stílus népszerű lenne :D
Na most már ez alapjan a második bekezdésed teljesen értelmetlen. A végére valaszolok, mert az még értelmezkető ebben a kontextusban is: ha találnál valakit akkor ugyan úgy nem érdekelne mert semi közöm hozzád, nem ismerlek. Ha ismernélek akkor meg még örülnék is mert tök jó hogy van valakid.
Amúgy nem tudom feltűnt-e, de én egy oldalnyi szöveg alapján alkottam rólad egy véleményt (nem tetszik a stílusod), majd te az én 2 sornyi valaszom alapján azt mondod hogy "valami nagyon eldeformálódott a fejedben", "a tipikus magyar ember szintjét ütöd meg, legyünk minél szélsőségesebbek, mindenkit soroljunk valahova és gyűlöljük", hülye nezetem van. Ez alapján te skatulyáztal be engem, meghozzá sokkal megalapozatlanabbul és sokkal primitívebben mint én tettem.
Nem véleményt alkottam rólad, hanem felvilágosítottam Jancsikát, hogy az értelmetlen odaböffentésednek nincsen értelme :).
Látszólag neked böki a csőrödet valami..
"Ne idegesítsetek már hogy ez a stílus nnyi embernek bejön. Mit esztek rajta?"
Te magad írtad le, hogy ideges lettél azon, hogy van aki szimpatizál velem.. Ne beszélj már össze-vissza, maradj konzekvens és viseld el, ha valaki felnyitja a szemedet.
Miért ne lenne népszerű? Meg mi neked a népszerű? Szerinted népszerű valami, ha már 10 ember felfigyel rá vagy mi? Komolyan számold már ki, hogy mennyi regisztrált tag van és ebből mennyi válaszolt nekem tényleges úgy, hogy ismerkedne velem?
Én nem tudom felfogni, hogy most tényleg képtelen vagy a válaszokat értelmezni...
Nagyrészt FÉRFIAK / FIÚK ÍRTAK, olyanok akinek van valakije és a többi és a többi, mi a tököm idegesített fel téged ezen?
Nem tudom feltűnt-e, de én 1 oldalnyi hülyeséget írtam le és egyértelmű, hogy nem ilyen vagyok, csak kiengedtem a fantáziámat és te abba kötöttél bele én viszont a személyedbe, ami indokolatlanul agresszív és gagyi.
Megsértődni azon, jajj bocsánat, idegesnek lenni azon, hogy valakire pozitívan reagálnak szerinted helyén van? :)
Én arra reagáltam, hogy egy illetőt feltűnően negatívan érintett az, hogy több embertől pozitív visszacsatolást kaptam...
Ezt a mondatot tudod értelmezni? Remélem igen, ezzel le is zártam.
Menj idegeskedj sporteseményeken a rajt előtt, hogy embereknek gratulálnak valamiért stb.. Talán ezzel a példával még egyértelműbb lehet számodra..
Ohh igen az azzal vágjunk vissza, amivel a másik vádol szöveg.
Ahogy érzed, én tudom, hogy nekem van igazam, te azt hiszel, amit szeretnél :).
Ez csak egy kifejezés, nem kezdtem el idegeskedni rajta xd
Népszerű meg ahhoz képest népszerű hogy más hasonló kérdésekre jó esetben érkezik 1 válasz, max 2 és azok is nemlegesek.
De abba is hagyom inkább a válaszolást mert látom hogy iszonyatosan idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!