Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan idősebb hölgy aki...

Van olyan idősebb hölgy aki be meri vallani,hogy a fiatalabb férfiakat kedveli? És nem csak álmodozik róluk?

Figyelt kérdés

Én nagyon vonzódom az idősebb nőkhöz… és azt tapasztalatom sok nő álmodozik egy Fiatalabb férfiről, mégse mer lépni…

Társadalmi elvárás? Család? Nem tudom

2023. jún. 6. 09:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
30 év felett nagyon könnyű lesz idősebb nővel lenni, fitalabb korban nehéz ügy.
2023. jún. 6. 17:07
 12/17 anonim válasza:
Persze, mind epekedve várják, hogy pótanyái legyenek valami taknyos tinifiúnak.
2023. jún. 6. 17:31
 13/17 anonim válasza:
#10 Ez meg tipikus itteni incel vergődés. A felnőtt nők felnőtt férfiakat akarnak, nem éretlen nyomikat, akik fölött anyáskodni kell. És igen, egy fiatal férfi éretlen, ha nem is hülye. Én is az voltam fiatalon, de mindig találtam a korosztályomon belül nőket. Eszembe nem jutott volna tizenévesen felnőtt nőket fárasztani a hülyeségemmel.
2023. jún. 6. 17:43
 14/17 anonim válasza:
Aki kedveli ...nemcsak álmodozik,és bevállalja,az simán talál fiatalabb pasit,nem kell lehetőségre várnia.
2023. jún. 6. 20:14
 15/17 anonim válasza:
Az èn korosztályomban(40+) sokan szeretjük a fiatalabbakat, na persze nem a 16 èves fiúkat :)
2023. jún. 6. 21:13
 16/17 anonim válasza:

Nem tudom honnan veszed, hogy nem mernek lépni. Pont az ellenkezője történik.

Társkeresőn beállítod az életkor szűrőt és kész.

38 éves vagyok, nálam idősebb nőket jelöltem meg keresésre és szoktak bőven kezdeményezni.

Sokkal nyitottabbak, jobban kijövök velük.

2023. jún. 7. 10:04
 17/17 anonim válasza:
Én most harminc évesen kezdtem rádöbbeni, hogy amúgy sokszor tökre tetszenek a fiatalabb srácok és néha fantáziálok róla, hogy milyen lenne mondjuk egy 20 körülivel lenni :)
jún. 2. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!