Lányok ismerkedni?
Sziasztok! Társkeresési fázisban vagyok. Olyan sok mindent nem szeretnék itt leírni magamról, inkább privátban beszélgetnék és utánna majd meglátjuk hogy mi lesz belőle.
Magamról: 20 éves fiú vagyok, aki eléggé introvertált személyiség. Nem szeretek koncertektre, disco-ba és egyéb nagyobb bulikba járni, egyszerűen nem az én világom. Sokkal jobban szeretem a kisebb társaságokat, valamint személy szerint inkább elmegyek túrázni, kirándulni, csavarogni, mozizni, vagy csak simán várost nézni stb. Nagyon szeretem a természetet így ha időm van rá sokat is vagyok kint. Hobbijaim között van a helyi élőlények megfigyelése, fotózása (bár ez a természetfotósdiban még nagyon kezdő vagyok).
További hobbiaim: érdekel az amatőrcsillagászat és asztrofotózás is, de még ebben is kezdő vagyok. Továbbá eléggé "kocka/nerd" vagyok. Szeretem az amerikai képregényeket, gyűjtöm is őket, tobbá ebből adódva szeretem a Marvel és DC filmeket is, de ezeket leszámítva más jellegű filmeket/sorozatokat is szeretek. Szoktam könyveket is olvasni, kedvenc műfajaim a Fantasy és a Sci-fi.
Elvárásaim: Igazából nincsennek különösebb elvárásaim. Nem bánnám ha minél hamarabb személyesebb platformokon (pl. Messenger) beszélgetnénk, ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, nincs kedvem a kamuprofilokhoz😅. A külsőt tekintve pedig szintén nincsennek elvárásaim, engem nem igazán izgat ha vékony vagy éppen van rajtad némi felesleg, sem az hogy hogy öltözködöl stb. A lényeg hogy csak annyit lássak hogy ápolt vagy és az adottságaidhoz mérten igényes is. 🤷♂️
Ui.: ha éppen beszélnénk és időközben még sem találnál szimpatikusnak semmi gond, csak légyszíves közöld velem és hagyjuk ezt a ghostingolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!