Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tartós kapcsolatra vágyó 180...

Tartós kapcsolatra vágyó 180 kg+-os hölgy?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék találni ilyen testalkatú hölgyet.Megelőzve a kiírásokat,nem szórakozom,nem vagyok troll,az ilyen nők a zsánereim,őket tartom vonzónak.Ízlések és pofonok.....

2023. máj. 31. 07:03
 1/8 A kérdező kommentje:

Ha esetleg valaki ilyen alkatú hölgyet ismer,megköszönném,ha jelezné.

Elsősorban privátban lenne jó levelezni először.Biztos van ekkora hölgy,aki társra vágyik.

2023. máj. 31. 15:05
 2/8 anonim válasza:
Beteg vagy, fiam...
2023. máj. 31. 20:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Se beteg nem vagyok,se a fiad! Miért ekkora gond,ha szeretem a nagyon nagy méretű nőket?
2023. máj. 31. 22:12
 4/8 anonim válasza:

Nem gond, csak a mi kis országunkban nincs ilyen.

Ha itt egy nő eljut 120 kilóig, akkor érzi, hogy már ez is mekkora gond, kapcsol, és gyorsan elkezd valamit lépni, cselekedni, hogy apadjon a súllya.

Nem várja meg, míg a helyzet "tragikussá" válik, és rámegy az egészsége.

2023. jún. 1. 09:42
 5/8 anonim válasza:
Csupan erdeklödeskeppen, mi az ami szamodra vonzo egy teltebb Nöben ?
2023. jún. 1. 10:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Minden vonzó bennük:a puha,lágy,bársonyos testük,az óriási idomok.

Egyszerűen szépnek látom őket.Tisztában vagyok vele,hogy ez az ízlés ritka,de nem tudok vele mit csinálni,rajongok az extrém nagy nőkért.

2023. jún. 1. 14:07
 7/8 anonim válasza:
Aki ilyen súlyú, az már menni sem tud, ágyhoz van kötve. És várja a halálát. Elégedj meg egy 100 kg-ossal.
2023. jún. 1. 14:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Bocs,de hülyeség,amit írtál.Volt már ekkora kedvesem,s szinte teljesen normális életet élt.Dolgozott,részben a munkahelyén,részben otthonról. Takarított,főzött stb. Sokat sétáltunk.Az tény,hogy hamarabb elfáradt,lassabban tudott menni.

Az a kategória,aki már csaak fekszik 300 kg körül van.

2023. jún. 1. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!