A logika az benne, hogy nem mindenki megdugni akarja a lányokat.
Én pl leszbikus lány barátot keresnék. Miért?? Nem azért, hogy majd a farkammal megtérítsem... Hanem néha jól esik egy lánnyal/nővel beszélgetni. Másabb témákat is meg tudok velük vitatni, mint a haveri társasággal.
Aszex lánnyal is beszélgettem már, ott is elvoltam. Sajnos ugye netes beszélgetések gyakran megszakadnak, pláne ha nincs sok közös 2 emberben.
De ne csak a lyukat lásd már a lányokban... Igenis lehet velük csak beszélgetni is.
Kedves Kérdező.
Ha van időd, nézd meg az 1980-as Flash Gordon c. filmet.
Kérlek írd meg nekem privátban, hogy mennyire tetszett vagy mi a véleményed a filmről.
Köszi.
"De ne csak a lyukat lásd már a lányokban... Igenis lehet velük csak beszélgetni is"
Igen lehet velük csak beszélgetni is, csak semmi értelme. Akkor már inkább beszélgetek a ChatGPT-vel, ott a beszélgetés is sokkal tartalmasabb és ugyanúgy nem lesz sosem dugás a vége.
Nincs véleménye, sok dologról zavaróan terel, meg mellé beszél. Haverkodni nem lehet vele. Mellesleg szoktam vele is beszélgetni. Bár pl csak könyvekről, meg egyéb dolgokról amik aktuálisan megérnek egy egy kérdést. De barátkozásra nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!