Ha tetszik nektek valaki, akkor van, hogy elkezdtek agyalni a közös ”jövőtöket” illetően?
Nőként igen, van. Többször is beleéltem magam ilyesmibe, és sosem kellett volna. A képzelet csalóka, a valóság sajnos általában nem hasonlít rá. :)
Ha pedig összejön valaki mással a kiszemelt illető, az egyértelmű, hogy olyan mint egy tőrdöfés, de újból csak arra emlékeztet, hogy nem kellett volna ábrándozni. Idővel majd kinövök belőle.. :D
Én csak arról szoktam fantáziálni, hogyan szexelnék vele.
30/N
6
Miért fantáziálsz erről?
Ő: "Szia!"
Én a fejemben: lepörgetem a közös leendő (és meg nem valósuló) programokat, élményeket, ahogy járunk, esküvő, férjezett név variációk, közös boldog életünk...
Igazán mémbe illő 😂😂😂
Hogy élem meg, hogy nem lesz semmi? Várd a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra. Ha nem vársz semmit, nem csalódhatsz. Csak néha nehéz ez a fajta önuralom, mert a remény belénk van kódolva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!