Van itt olyan férfi aki komoly ,tartós kapcsolatot keres? Nem szexkapcsolatot. 33 éves vagyok, Tatabányai. Van 2 gyerekem.
Szia!
A szexeléssel tudok várni, a Magyar Köztársaságban élek, nem a Magyarország nevű cég alatt, a szomszéd megyédben élek (jelenleg za ALKOTMÁNY szerint NEM vármegye, hagyjuk ezt), és nem lennék ellenére ismerkedésnek, sőt, szakmám okán értek a kisgyermekek fejlesztéséhez, neveléséhez (ha kamaszok a gyermekeid, elvileg nem probléma számomra).
Egyedül élő, ingatlannal rendelkező, vékony testalkaú, 40-es férfi vagyok, gyermektelen, és kb 30-35-nek nézek ki. Azonban nem fogom tudni eltartani a gyermekeidet, mivel szegénységben élek.
Van olyan nő, akit nem érdekel a pénz? Tartós kapcsolatot keresek, nem pénzkapcsolatot.
#15 nem az eszemmel van gond, hanem arról, hogy te nem látsz a felszín alá, miközben anyukák a gyerekeiknek eltartót keresnek, még ő vannak felháborodva, hogy a "bezzeg a pasik többsége csak szexet akar".
Nem, kérem szépen, ez csúsztatás. Nem arról van szó, hogy férfiak szexet akarnak, hanem arról, hogy "vajon ki fogja eltartani a gyerekeimet?"
Én eltartom magamat. Más gyerekét nem fogom.
Lehetne egyenes is a kérdés ahelyett, hogy borkoltam vádaskodik, hogy a "férfiak zöme szexmániás".
#17 Ezt fejtse már ki, nem értem hogy jött ahhoz amit írtam.
Egyébként én is diplomás vagyok. Ha nem te vagy a legszarabb a szakmádban, akkor bőven 2x ennyit megkeresel.
#18 Látom, a te szakmád nem gyermekek fejlesztésével kapcsolatos.
Ne tegyél úgy, légyszíves, mintha nem tudnád, egyes diplomás fizetések 200 ezer FT alatt vannak nettoban...
A közalkalmazotti bértábla nem azt nézi, ki "szar a szakmájában" (a te szavaiddal élve), hanem, egységesen 295ezer brutto, ami kb százezerrel kevesebbet jelent netto-ban.
Az annyi és kész, lehet a szakmabeli jó, vagy rossz. Sőt, már a szakmában eltöltött évek se számítanak a fizetésre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!