Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan férfi aki...

Van itt olyan férfi aki komoly ,tartós kapcsolatot keres? Nem szexkapcsolatot. 33 éves vagyok, Tatabányai. Van 2 gyerekem.

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 17:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem írtam azt hogy első randin szexelnék. Nem szeretném elkapkodni a dolgokat.
2023. máj. 16. 21:59
 12/26 anonim válasza:
Maximum, ha semmi komoly, mert fiatalabb vagyok nálad
2023. máj. 16. 22:01
 13/26 anonim válasza:
#10 Mi az, hogy nézhet ki?? Harmincas nők a legdögösebbek. Úgy írod, mintha egy harminc feletti már valami csoffadt vén nyanya lenne... Tudom, gyakorin a többség a 14 éves kislányokra gerjed, de aki normális férfi, annak egy harmincas nő még dögös.
2023. máj. 17. 14:22
 14/26 anonim válasza:

Szia!

A szexeléssel tudok várni, a Magyar Köztársaságban élek, nem a Magyarország nevű cég alatt, a szomszéd megyédben élek (jelenleg za ALKOTMÁNY szerint NEM vármegye, hagyjuk ezt), és nem lennék ellenére ismerkedésnek, sőt, szakmám okán értek a kisgyermekek fejlesztéséhez, neveléséhez (ha kamaszok a gyermekeid, elvileg nem probléma számomra).

Egyedül élő, ingatlannal rendelkező, vékony testalkaú, 40-es férfi vagyok, gyermektelen, és kb 30-35-nek nézek ki. Azonban nem fogom tudni eltartani a gyermekeidet, mivel szegénységben élek.

Van olyan nő, akit nem érdekel a pénz? Tartós kapcsolatot keresek, nem pénzkapcsolatot.

2023. máj. 17. 17:36
 15/26 anonim válasza:
#14 40 évesen lehetne már annyi eszed, hogy tudd a különbséget az aranyásók és a nem éhenhalni akarók között...
2023. máj. 17. 17:42
 16/26 anonim válasza:

#15 nem az eszemmel van gond, hanem arról, hogy te nem látsz a felszín alá, miközben anyukák a gyerekeiknek eltartót keresnek, még ő vannak felháborodva, hogy a "bezzeg a pasik többsége csak szexet akar".

Nem, kérem szépen, ez csúsztatás. Nem arról van szó, hogy férfiak szexet akarnak, hanem arról, hogy "vajon ki fogja eltartani a gyerekeimet?"

Én eltartom magamat. Más gyerekét nem fogom.

Lehetne egyenes is a kérdés ahelyett, hogy borkoltam vádaskodik, hogy a "férfiak zöme szexmániás".

2023. máj. 17. 17:56
 17/26 anonim válasza:
#15-ös, emeld fel a diplomás minimálbért, légyszíves, ami 195ezer FT netto jelenleg! Ja, nem tudod...? Így könnyen beszélsz...
2023. máj. 17. 17:58
 18/26 anonim válasza:

#17 Ezt fejtse már ki, nem értem hogy jött ahhoz amit írtam.

Egyébként én is diplomás vagyok. Ha nem te vagy a legszarabb a szakmádban, akkor bőven 2x ennyit megkeresel.

2023. máj. 17. 18:00
 19/26 anonim válasza:

#18 Látom, a te szakmád nem gyermekek fejlesztésével kapcsolatos.

Ne tegyél úgy, légyszíves, mintha nem tudnád, egyes diplomás fizetések 200 ezer FT alatt vannak nettoban...

A közalkalmazotti bértábla nem azt nézi, ki "szar a szakmájában" (a te szavaiddal élve), hanem, egységesen 295ezer brutto, ami kb százezerrel kevesebbet jelent netto-ban.

Az annyi és kész, lehet a szakmabeli jó, vagy rossz. Sőt, már a szakmában eltöltött évek se számítanak a fizetésre nézve.

2023. máj. 17. 18:06
 20/26 anonim válasza:
Legyen úgy. De még mindig nem értem, hogy jött ez a #14es válaszra.
2023. máj. 17. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!