Miért olyan nehéz ilyen férfit találni? Lenne kedvetek ismerkedni?
Olyan férfit keresek aki nem riad vissza a mély beszélgetésektől
Aki támogat, ott van hogyha kell.
Elfogad úgy ahogy vagyok, és lehet vele asszertívan kommunikálni
Akit egy pohár bor melletti beszélgetés jobban vonz, mint elmenni egyet közösen bulizni
Aki feltétel nélkül szeret, de mégis vannak határai
Aki felelősséget vállal érzelmileg és racionálisan is.
Ha esetleg magadra ismertél és szívesen ismerkednél akkor írj privátban.
21/L
Tapasztalatból mondom, mert én úgy gondolom rám igaz, amit felsoroltál, de a 3. bekezdésed általában nem kölcsönös. Viszont természetesen vagyunk, többen is, csak általában nem ennyi számít.
21/F
Szia!
Ha ezek mellett csinos is vagy, írj kérlek.
Szerintem kicsit merev a feltételRENDSZER, és nekem pl. teljesen ködös az, hogy
"Aki feltétel nélkül szeret, de mégis vannak határai"
Ez csak segítő jellegű észrevétel részemről, talán vannak rajtam kívül mások is, akik emiatt (hogy nem egyértelmű néhány kritérium) nem mertek írni
Hagyjátok már ezt a kritériumozást, meg persze, ABCDE pontok alapján jo vagy nálam, és ha a te pontrendszered is hasonló, akkor már lehetünk egy pár, igaz ?
Ezt a hülyeséget. És hol van a vonzalom, libabőrös leszek e tőle a szepontjai nélkül és ez kölcsönös e ?
Így vezet a céltudatos programozott jobbrahúzott szerelem felé az úthuuu de komolyan hangzik, mi ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!