Sugar mommyt keresek! Valaki?
25 éves fiú/férfi vagyok!
Gyertek, törjük meg ezt a rendszert, bizonyítsuk be, hogy egy nő is eltarthat egy férfit!
Akárhány gyerekünk is legyen, az összesre én vigyáznék. (Nem baj, ha neked már van, azokra is vigyázok!) Főznék és takarítanék a lakásban. Mindent megcsinálnék, ami a nő dolga!
Cserébe te dolgozol és eltartasz.
Valaki?
(Egyébként szarul nézek ki, remélem nem gond.)
Egy millio alatt ne alj szoba a sugar mommyval.
7es sugar mommy/daddy dolognal nincs garancia szexre.
Ha gazdag lennèk, ès te jól nèznèl ki, benne lennèk :)
De mivel csóró vagyok, te meg ronda, ìgy nem lesz cukor mamid.
Öreg vagy. 18 éves fiúm van.
39 N
Engem erdekel aranyom, a gyerekek mar kirepultak, de takaritani johetsz
Bozsi mama (78)
19
De nálatok ez hogy működött? Kaptál zsebpénzt? Vagy hogyan? Mondjuk ha vállalok egy ilyen férfit, aki reggel elviszi a gyerekeket suliba, aztán megfőz, kimos, délután hazaviszi őket, szex opcionális, ha este otthon vagyok oda megy ahova akar, lakhatást és alap étkezést állom, azért nem kaviár rákkal, de üdítő, alkohol, édesség, ilyenek vannak mindig itthon, egyszer egy héten rendelünk kaját minimum, szóval ezeken felül mondjuk ha utalok még 200-at havonta, az pl elég? Most még csak elméleti szinten érdekel.
Igazából én szeretek dolgozni és bármennyit meg tudok keresni-óradíjban fizetnek, 12.000 óránként-szóval ha valaki segít, hogy többet tudjak dolgozni, azt támogatnám anyagilag szívesen, de én ezt nem sugar boyként gondolnám, inkább bent lakásos szitter, de férfiakkal jobban kijövök, mint nőkkel.
Szóval ezt így hogy kell elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!