Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Sugar mommyt keresek! Valaki?

Sugar mommyt keresek! Valaki?

Figyelt kérdés

25 éves fiú/férfi vagyok!

Gyertek, törjük meg ezt a rendszert, bizonyítsuk be, hogy egy nő is eltarthat egy férfit!

Akárhány gyerekünk is legyen, az összesre én vigyáznék. (Nem baj, ha neked már van, azokra is vigyázok!) Főznék és takarítanék a lakásban. Mindent megcsinálnék, ami a nő dolga!

Cserébe te dolgozol és eltartasz.

Valaki?

(Egyébként szarul nézek ki, remélem nem gond.)

2023. máj. 10. 17:07
1 2 3
 11/21 DanielC válasza:

Egy millio alatt ne alj szoba a sugar mommyval.

7es sugar mommy/daddy dolognal nincs garancia szexre.

2023. máj. 10. 21:42
 12/21 anonim válasza:
jól főzől?
2023. máj. 10. 23:27
 13/21 anonim válasza:
Amúgy mennyit kell keressek ahhoz, hogy lehessen ilyen fiúm otthonra? A millió alatti válasz miatt kérdezem. Most 800-at keresek havonta, ha többet ügyelek, megvan az egy millió, de ebből nagyon max 200-at költenék a pasira. De jó lenne egy ilyen, mert most havi 100 a bébiszitter, igaz ő nem lakik itt, de ha tényleg főz és takarít is, igazából nem rossz opció. Csak eléggé kihasználás, mert ha felnőnek a gyerekek, már nem lesz szükségem rá, férfit meg találok ingyen is. Szóval ezt végiggondolva, kérdező, azért ezt jól gondold át!
2023. máj. 10. 23:59
 14/21 anonim válasza:
Lol.
2023. máj. 11. 00:03
 15/21 anonim válasza:

Ha gazdag lennèk, ès te jól nèznèl ki, benne lennèk :)

De mivel csóró vagyok, te meg ronda, ìgy nem lesz cukor mamid.

2023. máj. 11. 00:07
 16/21 anonim válasza:

Öreg vagy. 18 éves fiúm van.

39 N

2023. máj. 11. 08:20
 17/21 anonim válasza:
Nekem is oreg vagy,arondasag es igenytelen puhos teyt is kizaro ok. Mivel jol nezek ki es fistalnak latszom,ezert sose fizettem meg szexert.
2023. máj. 11. 08:39
 18/21 anonim válasza:

Engem erdekel aranyom, a gyerekek mar kirepultak, de takaritani johetsz

Bozsi mama (78)

2023. máj. 11. 10:20
 19/21 anonim válasza:
Nem vagy ebben egyedül, kérdező, szintén ezért vagyok itt. Nálunk is csak az exem dolgozott és én végeztem a házimunkát. 34/F
2023. máj. 11. 23:07
 20/21 anonim válasza:

19

De nálatok ez hogy működött? Kaptál zsebpénzt? Vagy hogyan? Mondjuk ha vállalok egy ilyen férfit, aki reggel elviszi a gyerekeket suliba, aztán megfőz, kimos, délután hazaviszi őket, szex opcionális, ha este otthon vagyok oda megy ahova akar, lakhatást és alap étkezést állom, azért nem kaviár rákkal, de üdítő, alkohol, édesség, ilyenek vannak mindig itthon, egyszer egy héten rendelünk kaját minimum, szóval ezeken felül mondjuk ha utalok még 200-at havonta, az pl elég? Most még csak elméleti szinten érdekel.

Igazából én szeretek dolgozni és bármennyit meg tudok keresni-óradíjban fizetnek, 12.000 óránként-szóval ha valaki segít, hogy többet tudjak dolgozni, azt támogatnám anyagilag szívesen, de én ezt nem sugar boyként gondolnám, inkább bent lakásos szitter, de férfiakkal jobban kijövök, mint nőkkel.

Szóval ezt így hogy kell elképzelni?

2023. máj. 11. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!