Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki barátkozna/ ismerkedne velem?

Figyelt kérdés

Igazából én csak egy olyan lányt keresek, akivel jól tudnám magam érezni. Olyat akivel elmesélhetnénk egymásnak a napunkat és az tényleg érdekelné a másikat, olyat akivel hétvégén elmehetnék valahová. Szeretnék végre valakit az életembe akiben megbízhatok és ugyan nyálasan hangzik, de olyat aki lesz lelkitársam.

Lehet gyerekes vagyok, de én valahogy így képzelnék el egy kapcsolatot.

Olyan rossz, hogy az életem romokban, eddig azt hittem, ha azon leszek hogy helyretegyem, akkor minden rendbe jön majd, de nem, ez csak egyre rosszabb.

Ráadásul eljöttem kamionozni, amivel meghoztam életem egyik legrosszabb döntését szerintem...

Így aztán soha az életben nem fogok társat találni és cserébe egy kis fülkében élhetem le az életem nagyrészét...

Szóval ja, lányok, ha valakit érdekel egy rakás szerencsétlenség, akkor írj!😄

19/f

2023. máj. 8. 18:32
 1/5 anonim válasza:

Én is erre vágyom. Szívesen barátkoznék, ismerkednék.

Szintén 19 vagyok.

2023. máj. 8. 18:37
 2/5 anonim válasza:
nincs
2023. máj. 8. 19:02
 3/5 anonim válasza:

Bocsi hogy ide pofátlankodok, de én is szeretnék egy ilyen lány barátot:3

Ha van itt ilyen írjon légyszi🥺

18F

2023. máj. 8. 20:53
 4/5 anonim válasza:

ha van ilyen lány nekem is írhat

19/f

2023. máj. 8. 21:10
 5/5 anonim válasza:

Srácok! Jelezném, hogy ha tényleg barátkozás a cél akkor tudom ajánlani ilyen célokra a Tinder-t, a Badoo-t és a Facebook Társkeresőjét is. Utóbbiban ráadásul ilyen menü is van!

Én már többekkel is beszélgetek és volt akivel már programon is voltam! Szóval abszolút jó helyek barátkozni is! :)

2023. máj. 9. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!